Nádherná mamina na parížskom žúre. Doutzen si užíva chvíle voľna

Je to len pár dní, čo značka Victoria's Secret oficiálne potvrdila, že modelka Doutzen Kroes s ňou rozviazala zmluvu. A zdá sa, že holandská kráska si užíva "slobodu".

09.03.2015 00:00
debata
Holandská topmodelka Doutzen Kroes na párty v... Foto: SITA/AP, Binta
Holandská topmodelka Doutzen Kroes na párty v Paríži žiarila. Holandská topmodelka Doutzen Kroes na párty v Paríži žiarila.

Počas víkendu sa tridsaťročná kráska s telom bohyne objavila v Paríži, kde práve prebieha týždeň módy. Spoločne s ďalšími kolegyňami a celebritami vyrazila na párty značky Samsung. Hoci medzi pozvanými boli aj modelky ako Gigi Hadid či Lily Donaldson, práve dvojnásobná mama bola stredobodom pozornosti. A právom.

Doutzen vyzerá azda lepšie než kedykoľvek predtým. Na spomenutom žúre sa predviedla v úpletových minišatách a s nádhernou hrivou. Hoci druhé dieťa priviedla na svet len pred pár mesiacmi, je už v dokonalej forme a závidieť jej môžu aj mnohé kolegyne a rivalky.

Holandská topmodelka Doutzen Kroes na párty v...
Herec Jared Leto na párty značky Samsung.
+3Modelky Lily Donaldson (vľavo) a Doutzen Kroes...

Kroesovú bude vídať v najbližších mesiacoch stále viac v Európe. Sú to totiž vraj európske pracovné záväzky, pre ktoré sa kráska rozhodla opustiť amerického živiteľa – Victoria's Secret. Podľa zdrojov z jej okolia však skutočnými dôvodmi je rodina. Kroes chce vychovávať svoje deti s partnerom Sunnerym Jamesom na starom kontinente a tiež v blízkosti starých rodičov oboch partnerov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Paríž #Doutzen Kroes #záväzky #žúr

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...