To je teda sendvič, páni! Tri sexi Britky takmer nahé a telo na telo!

Sú mladé, krásne, úspešné a miluje ich nielen svet módy, ale aj šoubiznisu. Aj preto sa britský magazín Vogue rozhodol dať dohromady trio slávnych modeliek.

10.03.2015 12:30
debata

V najnovšom vydaní slávneho módnika sa na titulnej strane objavuje žiadaná Cara Delevingne spoločne s modelkami Suki Waterhouse a Georgiou May Jagger. Všetky tri krásky patria v súčasnosti k najžiadanejším hviezdam módneho priemyslu a vďaka mikroblogovacím sieťam si zvyšujú popularitu aj na iných frontoch.

Práve na Instagrame sa pochválila záberom aj jedna z menovaných – Cara Delevingne. Držiteľka titulu modelka roka zverejnila záber z obsahu magazínu, na ktorom pózuje len v nohavičkách obklopená svojimi dvoma kamarátkami. „To je ale parádny sendvič, v ktorého strede môžem stáť,“ zavtipkovala si 22-ročná bisexuálna modelka, ktorá si v uplynulých dňoch užívala atmosféru parížskeho týždňa módy.

zväčšiť Modelka Cara Delevingne si robí selfie po... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Cara Delevingne Modelka Cara Delevingne si robí selfie po prehliadke Stelly McCartneyovej - zľava: herec Woody Harrelson, raper Kanye West a hudobník Paul McCartney.

V pondelok sa objavila na prehliadke dizajnérky Stelly McCartneyovej, aby sa potom v utorok mohla objaviť ako hviezda priamo na móle. Ako inak, na prehliadke Chanel.

Práve dizajnér tohto slávneho módneho domu Karl Lagerfeld považuje Delevingneovú za svoju novú múzu a vraj je ochotný splniť jej každé želanie, aby nechýbala na jeho šou.

Trio slávnych britských modeliek na titulnej... Foto: Reprofoto: Vogue UK
Georgia May Jagger, Cara Delevingne a Suki Waterhouse Trio slávnych britských modeliek na titulnej strane VOGUE UK - zľava: Georgia May Jagger, Cara Delevingne a Suki Waterhouse.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Georgia May Jagger #Cara Delevingne #Vogue #pózovanie #Suki Waterhouse

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...