Serena Williams na titulke slávneho módnika: Rozdelila čitateľov!

Kritika aj nadšenie - takéto reakcie sa miešajú po zverejnení titulnej strany nového vydania amerického magazínu Vogue. Je na ňom tenistka Serena Williams.

24.03.2015 17:35
debata
Tenistka Serena Williams na titulnej strane... Foto: Reprofoto: Vogue US - Annie Leibovitz for Vogue
Serena Williams Tenistka Serena Williams na titulnej strane aprílového vydania Vogue.

Tridsaťtriročnú športovkyňu na obálku aprílového vydania fotografovala slávna Annie Leibovitz a výsledok rozhodne zaujme – napriek tomu, že po zverejnení vizuálu sa internetová obec rozdelila na dva tábory. Jeden je nadšený, v druhom sa ozývajú kritické hlasy.

Serena má na sebe tmavomodré obopnuté šaty Rag & Bone, okolo hlavy jej veje masívna kučeravá hriva. Vyzerá, že má len minimum mejkapu, dôraz je kladený na jej rysy a prirodzenosť. Celá titulná strana aj s ľadovomodrým pozadím pôsobí veľmi čisto, možno až trochu ľadovo a chladne.

Williamsovú si však magazín nevybral náhodne. Aprílové číslo je totiž zasvätené ženským krivkám a najmä ženskej forme, aktívnemu životnému štýlu a cvičeniu. Na stránkach Vogue nájdu čitatelia po boku Williamsovej aj jej veľkú rivalku, no zároveň kamarátku Caroline Wozniacki.

„Mohli by sme už skoncovať s mýtmi o tom, že ženy – športovkyne nemôžu byť kamarátky. Jasné, že môžu,“ vyhlásila Serena pre časopis o svojej kolegyni. Prezradila tiež, že jej blondínka pomohla v ťažkom období po rozchode s priateľom, za čo jej je doteraz vďačná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Vogue #titulka #Serena Williams #Caroline Wozniacki

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...