Ďalšia superzvodná blondína? DiCaprio vraj zbalil túto slečnu

Po tom, čo herec Leonardo DiCaprio aj speváčka Rihanna dôrazne popreli spoločný románik, pustili sa médiá do hľadania ďalšej novej lásky hollywoodskeho herca. A našli.

08.04.2015 00:00
debata

Couple more hours!! Let's make this happen!! #vote

Fotka zveejnn uivatelem @kellyrohrbach,

Viacero zdrojov zaručene tvrdí, že 40-ročný herec sa už niekoľko týždňov stretáva s mladučkou modelkou menom Kelly Rohrbach – jednou z hviezd plavkového vydania magazínu Sports Illustrated.

Dvojicu videli spolu v známom nočnom klube 10ak, kde sa mali k sebe túliť a objímať a živo flirtovať. Žiadne fotografie či videá z ich stretnutia však neexistujú.

Pri plavovlasej kráske platí rovnaký vývoj situácie ako pri spomenutej Rihanne. Ani tu sa zatiaľ nepotvrdilo, či je románik skutočnosťou, alebo len ďalšou vyfabulovanou kauzou. Americké portály sa opreli aspoň o spojitosť medzi Rohrbachovou a jednou z najznámejších DiCapriových ex-priateliek – modelkou Bar Refaeli.

Obe sú totiž držiteľkami titulu Rookie of the year zo spomenutého magazínu Sports Illustrated. Kým Kelly ho získala tento rok, Leova ex ho v rámci plavkového špeciálu dostala v roku 2007.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Leonardo DiCaprio #priateľka #Kelly Rohrbach #nová milenka

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...