Nahá londýnska kráska o pózovaní v Evinom rúchu: Začala som skoro!

Jedna z najsexi modeliek súčasnosti Rosie Huntigton Whiteley nikdy nepatrila medzi ostýchavé dámy. Vyzliekla sa donaha aj pri najnovšom fotení.

10.04.2015 00:00
debata

CLOTHING OPTIONAL, LIPSTICK REQUIRED. Filed under: @rosiehw by @benhassett FOR THE #VIOLETFILES WWW.VIOLETGREY.COM

Fotka zveejnn uivatelem VIOLET GREY (@violetgrey),

V magazíne Violet Grey pózovala 28-ročná Britka v Evinom rúchu a v rozhovore s redaktorom sa tiež zdôverila so spomienkami na svoje prvé obnažené pózovanie. „Bolo to vlastne skoro na úplnom začiatku mojej kariéry,“ potvrdila svoju odvahu krásna blondínka. „Odohrávalo sa to v Londýne a vtedy boli naozaj celkom iné časy. Úprimne, mám pocit, že som bola omnoho slobodnejšia, keď som bola mladšia,“ pokračovala modelka.

„Mojím vzorom bola Kate Moss, ktorá nastavila nové štandardy v nahote a pózovaní pred objektívom. Prezentovala ju ako módu a umenie. Dodnes si myslím, že ak sa dievča cíti komfortne vo svojom vlastnom tele, pri svojom odhalení, je to jedna z najväčších devíz v modelingu,“ doplnila Huntigton-Whiteley.

Hoci dnes už vídať túto dámu celkom bez šiat sporadicky, v minulosti sa stala súčasťou niekoľkých kultových fotoseriálov so šteklivým nádychom. Bola napríklad jednou z modeliek, ktoré pre kalendár Pirelli fotografoval kontroverzný Terry Richardson.

Britská topmodelka Rosie Huntington Whiteley... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Rosie Huntington Whiteley Britská topmodelka Rosie Huntington Whiteley pózuje v centre Londýna v butiku známej módnej značky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #vzťah #pózovanie #Violet Grey #Rosie Huntigton-Whiteley

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...