Pamätáte si sexi učiteľa? V novej kampani vám z neho spadne sánka

Pred pár týždňami obletela internet správa o tom, že na jednej z londýnskych vysokých škôl prednáša matematiku a strojárstvo fešný učiteľ, ktorý je v skutočnosti aj úspešným modelom.

23.04.2015 14:10
debata (2)
zväčšiť Model a zároveň učiteľ s titulom Phd v... Foto: Charlie by Matthew Zink
Pietro Boselli - reklama Model a zároveň učiteľ s titulom Phd v strojárstve Pietro Boselli sa stal novou tvárou reklamy Charlie by Matthew Zink.

Šikovný mladík Pietro Boselli, ktorý v minulosti predvádzal pre značky ako Giorgio Armani či Emporio Armani, sa stal novou tvárou reklamy na plavky a spodnú bielizeň značky Charlie by Matthew Zink. Svetlo sveta už uzrela aj prvá reklamná fotografia, ktorá vznikla v Londýne. Učiteľ na nej pózuje len v bielych slipoch a čiernych ponožkách na gume. Na tvári má okuliare s hrubším čiernym rámom.

Ako pre portál TheFashionisto.com uviedol dizajnér značky Matthew Zink, iba pár dní predtým, ako Boselli podpísal zmluvu na novú kampaň, vyhlásili ho za najsexi učiteľa na svete. A práve s týmto atribútom pracovali aj pri vizuále reklamy.

„Zisk titulu Phd v strojárstve spoločne s dokonalou fyzickou formou – naša kampaň oslavuje Pietrovu kombináciu inteligenčných schopností a telesnej stavby a robí z neho Charlie ‚riaditeľa‘,“ vysvetlil dizajnér Zink.

O tom, ako študenti objavili Boselliho, čítajte viac tu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #učiteľ #reklama #Pietro Boselli #Charlie by Matthew Zink

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....