Nahá Dvončová, s ňou ďalšie štyri krásky! Vyzliekli sa v reklame

Pre modelku Denisu Dvončovú rozhodne nie je prvýkrát, čo sa jej tvár objaví v reklame alebo na veľkých bilboardoch po meste. Tentoraz je to však iné. Pózovala totiž celkom nahá.

28.04.2015 00:00
Klára Vrtalová, Denisa Dvončová, Paula... Foto:
Inšpiráciu v slávnej fotografii Herba Rittsa našli tvorcovia novej reklamnej kampane, v ktorej sa odhalilo päť slovenských a českých krások - zľava: Klára Vrtalová, Denisa Dvončová, Paula Ďuríková, Kateřina Sokolová a Siliva Jagošová.
debata (1)

Aby sme teda boli presní, niekdajšiu víťazku svetového finále súťaže Elite Model Look doplnila štvorica modeliek a spoločne sa postavili pred objektív v rámci kampane na sieť predajní s klenotami. Za objektívom stál renomovaný fotograf Branislav Šimončík.

„S Braňom som pracovala už viackrát a vnímam ho ako skvelého, veľmi príjemného človeka,“ prezradila pre Pravda.sk Dvončová, ktorá je sama vydatá za fotografa – Jakuba Klima. Na otázku, čo hovoril jej manžel, že sa vyzliekla donaha pred iným mužom, odvetila so smiechom: „Myslím si, že mu až tak neprekáža moja nahota, ako to, že som fotila s iným fotografom. Môj manžel si zvykne robiť občas nároky na prácu so mnou.“

Zľava: Klára Vrtalová, Paula Ďuríková a Silvia...
Do nahej kampane vybrali zástupcovia siete...
+3Víťazka súťaže Elite Model Look 2012 Silvia...

Hoci plavovláska vníma odhaľovanie pred objektívom ako prirodzenú vec, pokiaľ je výsledok decentný a jemný, bez trémy sa nové fotenie nezaobišlo. „Fotila som vlastne prvýkrát celkom nahá od pôrodu môjho syna Matesa. Nehovoriac o tom, že som sa cítila trošku zvláštne aj pri mojich kolegyniach. Tri z nich majú okolo šestnásť-sedemnásť rokov, skrátka menej ako ja,“ vysvetľovala s úsmevom už ostrieľaná, 26-ročná Dvončová. „Trošku som sa toho bála a neverila si, ale chvalabohu ma to prešlo. Veľmi pomohol práve Braňo Šimončík, ktorý nás všetky uisťoval o decentnom výsledku. A naozaj to aj splnil. Myslím si, že vizuály sú skutočne vydarené,“ skonštatovala modelka.

Mama Denisa Dvončová (vpravo) sa najprv... Foto: Branislav Šimončík pre Klenoty Aurum
Denisa Dvončová a Paula Ďuríková Mama Denisa Dvončová (vpravo) sa najprv obávala. Po boku mladučkej Pauly Ďuríkovej však nijako nezaostáva.

Ak vám titulná fotografia čosi matne pripomína, nebude to náhoda. Hlavnou inšpiráciou totiž bola legendárna snímka Herba Rittsa s päticou slávnych topmodeliek z konca 80-tych rokov. „Mali sme tú fotografiu dokonca na pľaci. Od nej sa odvíjala inšpirácia a výsledok sa podaril,“ myslí si Dvončová. Netreba však zabúdať na to, že popri kráse päťčlennej zostavy v zložení Dvončová, bývalá česká Miss Kateřina Sokolová, víťazka Elite Model Look Silvia Jagošová, či Paula Ďuríková a Klára Vrtalová, hrali dôležitú úlohu aj šperky a hodinky, ktoré dámy predvádzajú.

Ako prezradila Denisa, ona sama je fanúšičkou šperkov, ale najradšej má tie, ktoré dostane na výnimočnú príležitosť. „Napríklad mám jeden náhrdelník s anjelom, ktorý som dostala, keď sme krstili malého Matesa. Je to kúsok, ktorý si spájam s príjemnou situáciou a tým pádom si ho aj viac vážim,“ vysvetlila. Od manžela Jakuba vraj už dávno nežiada, aby nosil aspoň obrúčku. „Kedysi ma to mrzelo, lenže potom sa mu pri pár foteniach zošmykla z ruky a skoro ju stratil. Radšej nech ju má teda odloženú doma, ako by ju mal stratiť. To by ma asi mrzelo viac,“ dodala.

Zľava: Klára Vrtalová, Paula Ďuríková a Silvia... Foto: Branislav Šimončík pre Klenoty Aurum
Klára Vrtalová, Paula Ďuríková a Silvia Jagošová Zľava: Klára Vrtalová, Paula Ďuríková a Silvia Jagošová - trio mladých a úspešných modeliek, ktoré sa v takejto odhalenej podobe objavia po mestách v Česku a na Slovensku.

Nahá kampaň s päticou krásnych modeliek by sa už čoskoro mala objaviť v mestách po Slovensku aj v Česku a dokonca vraj bude zdobiť aj vybrané prostriedky hromadnej dopravy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #kampaň #nahota #reklama #Denisa Dvončová #šperk

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...