Krásna Cara Delevingne: V láske som tak trochu predátor

Je momentálne asi najfotografovanejšou modelkou súčasnosti. O podobnú kariéru vraj Cara Delevingne nikdy neusilovala.

01.05.2015 10:00
debata (1)
Topmodelka a herečka Cara Delevingne na... Foto: SITA/AP, Andrew Estey
Cara Delevingne Topmodelka a herečka Cara Delevingne na festivale CinemaCon.

Dvadsaťdvaročná Britka sa nedávno priznala, že si nikdy nepomyslela, že by z nej mohla byť modelka. „Nikdy som ani nechcela a nikdy som si nemyslela, že by to odo mňa chceli iní ľudia,“ citoval ju portál News.com.au.

Podľa vlastných slov bola blondínka veľmi čudné dieťa, s ostýchavým a podivným výrazom. „Krása pre mňa nebola dôležitá a svojím spôsobom nie je ani dnes,“ komentovala hviezda značiek Chanel či Mulberry. O tom, že móda je len jednou zo zastávok presviedča modelka aj svojimi filmovými ambíciami.

Už čoskoro sa do kín dostane film Paper Planes, v ktorom stvárnila jednu z hlavných úloh. „Tento rok je to dohromady päť filmov, v ktorých som hrala a ktoré pôjdu do kín. Nakrúcanie Paper Towns bolo pre mňa úžasným zážitkom,“ vyhlásila Delevingne. Za výkon v nich už získala cenu Rising Star (Vychádzajúca hviezda) na festivale CinemaCon. „Bol to skutočný šok a cítila som sa poctená byť v jednej miestnosti s takými významnými ľuďmi. Chcela by som hrať celý život a fakt, že ma za to ocenili, je zvláštny,“ doplnila modelka, ktorá je známa aj svojou bisexualitou. Randila s mužmi aj ženami, slávnymi aj málo známymi.

V rozhovore tiež prezradila, že je tak trochu predátorom. „Som typ človeka, ktorého baví loviť. Tak trochu predátor, ale nie v divnom zmysle slova. Ale páči sa mi loviť aj byť lovená. Záleží na tom, ako funguje chémia,“ vysvetlila.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #kariéra #film #Cara Delevingne #vzťahy #loviť #naháňať

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...