Slávny Lagerfeld v objatí krások: So sexi múzami 'krstil' knihu

Unikátna kniha a k nej prostredie luxusného letoviska nabitého hviezdami filmu aj kráskami modelingu. Talianska značka Fendi si nemohla vybrať lepšie prostredie.

23.05.2015 16:00
debata
Dizajnér Karl Lagerfeld v obklopení modeliek -... Foto: FENDI
Karl Lagerfeld v obklopení modeliek - zľava: Lily Donaldson, indsay Wixson a Kendall Jenner Dizajnér Karl Lagerfeld v obklopení modeliek - zľava: Lily Donaldson, indsay Wixson a Kendall Jenner.

Práve počas konania 68. ročníka filmového festivalu sa v meste Cannes na Francúzskej riviére konalo aj uvedenie knihy Fendi by Karl Lagerfeld, ktorá vznikla k výročiu pôsobenia známeho tvorcu v tomto slávnom luxusnom dome. Zabalená v drevenom boxe obsahuje publikácia exkluzívne archívne zábery, rozhovory, ale tiež skice a obrázky, ktoré doteraz neboli publikované.

Maďarská modelka Eniko Mihalik (vľavo) s...
Model Harry Brandt s kráskami Toni Garrn...
+9Topmodelka Toni Garrn.

Novinku prišiel do Cannes uviesť Lagerfeld osobne. Samozrejme, patrične podporený suitou svojich múz. Hoci jeho milovaná Cara Delevingne chýbala, nahradili ju krásky ako Kendall Jenner, Lily Donaldson či Lindsay Wixson.

Dokonalé nohy - presne také predviedla modelka... Foto: FENDI
Izabel Goulart Dokonalé nohy - presne také predviedla modelka Izabel Goulart.

Zoznam topmodeliek doplnila aj krásna Brazílčanka Izabel Goulart, ktorá by pravdepodobne vyhrala súťaž o najsexi nohy celého podujatia. Prišla aj rumunská herečka Madalina Ghenea, alebo model Harry Brandt – syn bývalej supermodelky Stephanie Seymourovej. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #uvedenie #Karl Lagerfeld #Kendall Jenner #Fendi #Cannes 2015 #topmodelky #Lily Donaldson

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....