Najsexi učiteľ sveta ukázal dokonalé telo. Nehanbí sa ani pred kolegami

Silu sociálnych sietí ukázal nedávno prípad zverejnenej fotografie jedného z učiteľov pri prednáške. Jeho študent si totiž uvedomil, že mladý matematikár je zároveň známy model.

29.05.2015 00:00
debata
Matematikár Pietro Boselli na titulnej strane... Foto: Reprofoto: Attitude
Pietro Boselli Matematikár Pietro Boselli na titulnej strane magazínu Attitude.

Učiteľ menom Pietro Boselli, ktorý modelingovú kariéru už chcel zavesiť na klinec, sa opäť vrátil do centra pozornosti. Dokazuje to aj titulná strana magazínu Attitude, na ktorej predvádza svoje vyšportované a ukážkové telo. Dvadsaťsedemročný fešák si nechal na sebe len miniatúrne pastelovo žlté plavky a obdivovať ho tak v plnej kráse môžu dámy aj páni.

„Každý rok mám iných študentov, ale teraz sa stalo to, že jeden z nich si uvedomil, že popri práci na škole sa venujem aj modelingu. Niekedy stačí niečo zavesiť na internet a fanúšikovské stránky to rozšíria. A v takom prípade masívny zásah nastane takpovediac cez noc. Bolo to absolútne šialené a trošku čudné,“ priznal sa Boselli v rozhovore s magazínom, ktorý je určený v prvom rade gay čitateľom.

Prezradil tiež, že od kolegov z akademickej pôdy sa dočkal zmiešaných reakcií. „Niektorí z toho boli priam nadšení a niektorí si zo mňa uťahujú. Kedysi sa modeling staval do cesty mojej akademickej kariére, špeciálne v začiatkoch. Pamätám si, ako som sa snažil skrývať túto časť môjho života, bál som sa posudzovania, ale pochopil som, že je to súčasť toho, kým som. Nemal by som sa za modeling hanbiť. Ani na akademickej pôde,“ doplnil sympatický matematikár, ktorý nedávno nafotil aj kampaň pre značku Charlie by Matthew Zink.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #titulka #ostych #Attitude #Pietro Boselli #akademická pôda

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...