A kde sú tehličky? Bieber zdvihol tričko, pokorila ho dlhonohá Kendall

Dva idoly Ameriky, dve mladé tváre, ktoré dokážu predať aj vodu v koši. Do Hong Kongu zavítala modelka Kendall Jenner a spevák Justin Bieber.

12.06.2015 15:30
debata
Spevák Justin Bieber ukázal fotografom v Hong... Foto: SITA/AP, Vincent Yu
Justin Bieber Spevák Justin Bieber ukázal fotografom v Hong Kongu aj svoje brušné svaly. Ale tehličky z reklamy akosi chýbali.

Duo, ktoré v minulosti už spájali bulvárne médiá ako dvojicu, sa však nevybralo do Ázie so žiadnym romantickým zámerom. Ako ambasádori značky Calvin Klein prišli propagovať nové kolekcie a potešiť aj tamojšie médiá či fanúšikov.

Kým Kendall svoju povesť dlhonohej krásky stopercentne potvrdila, kanadský rodák Bieber musel byť pre niektoré dámske fanúšičky tak trochu sklamaním. Pred objektívmi sa totiž rozhodol ukázať aj svoje vypracované brušné svaly, tak ako v reklame na pánsku líniu spodnej bielizne. Akurát, že žiadne tehličky nepredviedol.

Americká modelka Kendall Jenner predstavila... Foto: SITA/AP, Vincent Yu
Kendall Jenner Americká modelka Kendall Jenner predstavila značku Calvin Klein ako jej reklamná tvár v Hong Kongu.

Fanúšičkám a fanúšikom sa však zavďačil určite viac minivystúpením, ktoré nebolo oficiálne v pláne a tak sa stalo prekvapením pre stovky ľudí, ktorí zavítali do obchodného centra v Hong Kongu. Bieber zaspieval hity ako Baby, As long as you love me či najnovší singel Where Are Ü Now.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #Kendall Jenner #Hong Kong #brucho #Calvin Klein

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...