Prekoná slávnu sestru? Sexi 17-ka Lottie Moss už boduje medzi hviezdami

Hoci má len sedemnásť, v rodnej Veľkej Británii je už obletovanou hviezdou. Určite k tomu prispelo aj slávne meno, ale Lottie Moss ohuruje aj pôvabom.

25.06.2015 10:00
debata
Na akcii sa objavila aj Lottie Moss - nevlastná... Foto: Ralph Lauren via Image.net
Lottie Moss Na akcii sa objavila aj Lottie Moss - nevlastná mladšia sestra topmodelky Kate Mossovej.

Ak sa vám zdá povedomé priezvisko, vedzte, že reč je o sestre jednej z najslávnejších modeliek planéty – Britke Kate Moss. Sedemnástka Lottie má s dnes 41-ročnou Kate spoločného otca, no narodila sa už v jeho druhom zväzku – po tom, čo sa rodičia Kate Mossovej rozviedli. Dnes mladučkú Lottie mnohí považujú za novú hviezdu modelingového neba a predpovedajú jej skvelú kariéru.

Herečky Lily James (vľavo) a Jessica Chastain...
Herečka Gwendoline Christie.
+15Na akcii sa objavila aj Lottie Moss - nevlastná...

Nevedno, či sa tieto slová naplnia, ale isté je, že zo stále neplnoletej študentky je už celebrita áčkového razenia. Svedčilo o tom aj pozvanie od značky Ralph Lauren, ktorá Lottie zavolala na svoj veľkolepý žúr pred štartom Wimbledonu. Mladučká blondínka sa objavila na akcii v červených koktejlových šatách z hodvábu a zaujali svojím mladistvým a nežným lookom.

Hoci jej slávnejšia sestra sa na akcii nabitej domácimi hviezdami neobjavila, príbuzné si vraj veľmi dobre rozumejú. Pred časom ich dokonca spoločne nafotili na módnej prehliadke, kde staršia Kate držala materský patronát nad svojou mladšou sestrou. Hovorí sa, že je aj jej zásluha, že Lottie získala výhodný modelingový kontrakt v agentúre Storm, pod ktorou pracuje aj Kate.

Na snímke Lottie Moss s nevlastnou sestrou Kate, nevlastným bratom a otcom.

#toocoolforyou xxx

Fotka zveřejněná uživatelem Lottie Moss (@lottiemossxo),

Až budúcnosť však ukáže, či potenciál dlhonohej blondínky bude využitý. Vy si však môžete pozrieť príťažlivú Lottie aspoň v galérii spoločne s ďalšími britskými hviezdami na akcii Ralph Lauren v Oranžérii Kensingtonského paláca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Moss #modelka #Ralph Lauren #pôvab #Lottie Moss #sestre

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...