Habancová pár týždňov po pohrebe manžela na móle: Sľúbila som mu to

Módna šou so známymi tvárami ako modelkami a modelmi sa cez víkend konala v známom zábavnom akvaparku. Prekvapivým účinkujúcim však bola moderátorka Lucia Forman Habancová.

02.08.2015 17:47
debata
Moderátorka Lucia Forman Habancová na móle. Foto: Peter Lang
Moderátorka Lucia Forman Habancová na móle. Moderátorka Lucia Forman Habancová na móle.

Tvár televízie TA3 sa objavila na móle v areáli vodného parku v Bešeňovej, aby predviedla niekoľko modelov, pod ktorými je podpísaná Dobrava Škvaridlová – kedysi jedna z účinkujúcich televíznej šou Miliónový tanec. Habancová pritom len pred pár týždňami pochovala manžela Dávida, ktorý podľahol zákernej rakovine.

Moderátorka Lucia Forman Habancová na móle.
Moderátorke Miriam Šmahel-Kalisovej sa na móle...
+3Moderátorka Dagmar Didiana Dianová (vpravo) so...

Ako však vysvetlila pre médiá, na prehliadke sa zúčastnila práve na počesť svojho zosnulého partnera. „Pozvanie na prehliadku sme prijali ešte obaja s manželom. Práve on ma povzbudzoval v tom, aby som dodržala som sľub a napriek všetkému prišla odprezentovať Dobravine modely,“ komentovala Lucia Forman Habancová.

Na miniatúrnom móle však nebola jedinou známou tvárou. Medzi účinkujúcimi sa objavila napríklad aj bývalá riaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová, moderátorka Erika Barkolová alebo moderátorky Dagmar Dianová a Miriam Šmahel-Kalisová. Českú stranu zastúpili bývalé víťazky Miss – Aneta Vignerová a Gabriela Kratochvílová. O hudobné číslo sa zase postarala Mária Čírová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #manžel #akvapark #Lucia Forman Habancová #módna prehliadka

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...