Slávna provokatérka v reklame na rúž: Sexi a konečne zahalená!

Americkú speváčku Miley Cyrusovú síce mnohí kritizujú za neustále provokácie a odhaľovanie sa, ale istá vec sa jej nedá uprieť. Je jedným z hlasov svojej generácie.

06.08.2015 09:20
debata
Speváčka Miley Cyrus ako celebritná ambasádorka... Foto: MAC
Miley Cyrus Speváčka Miley Cyrus ako celebritná ambasádorka línie Viva Glam v novej kampani.

Určite aj preto si 22-ročnú speváčku a bývalú detskú hviezdu už pred časom vybrala známa kozmetická značka MAC, aby propagovala špeciálnu líniu líčidiel Viva Glam, výťažok z predaja ktorej je v určený na pomoc ľuďom postihnutým vírusom HIV.

Cyrus sa prvýkrát stala tvárou v reklame už koncom minulého roka a do role ambasádorky sa vrátila opäť. Na módnych portáloch sa už objavil vizuál novej reklamy, v ktorom niekdajšia Hannah Montana propaguje žiarivý rúž na perách. Zaujme však aj čosi iné. Miley je sexi, ale nie vulgárna či zbytočne lascívna, ako je u nej bežné v posledných rokoch.

Nadačný fond na boj proti HIV a pomoc osobám postihnutým týmto vírusom pod záštitou známej kozmetickej značky vznikol už v roku 1994 a odvtedy ponuku prijalo mnoho známych tvárí. V minulosti sa medzi nimi ocitla tiež speváčka Rihanna, Christina Aguilera či Lady Gaga.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #reklama #AIDS #charita #rúž

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...