Nahá Miley Cyrus na žúre s milenkou. A po boku? Slovenský fešák!

Speváčka Miley Cyrus opäť úraduje. A provokuje. Na svojom profile na Instagrame zverejnila fotografiu, ktorá opäť púta pozornosť.

04.08.2015 20:05
debata

This is how we party!!! @mertalas @mahhhc @stellamaxwell #lagang @wmag @edward_enninful

Fotka uverejnená používateľom Miley Cyrus (@mileycyrus),

Dvadsaťdvaročnú speváčku zachytáva čiernobiela snímka hore bez v spoločnosti modelky Stelly Maxwell. S ňou tvorí bývalá hviezda seriálu Hannah Montana už niekoľko mesiacov pár. Na zábere z divokého žúru však vidieť ešte jednu tvár a div sa svete, pre Slovákov celkom známu. Ide totiž o momentálne najúspešnejšieho slovenského modela Filipa Hrivňáka – tvár takých kampaní ako Versace či Givenchy.

Do pol pása vyzlečený fešák pozerá ukradomky do objektívu, akoby pristihnutý vo víre zábavy. Pravdou však je, že hoci momentka na Instagrame vyzerá ako vystrihnutá z nejakej tajnej hollywoodskej párty plnej alkoholu, ide o záber pre pripravované vydanie magazínu W Magazine. So Cyrusovou a celým osadenstvom na foto-sérii opäť spolupracovalo duo fotografov Mert a Marcus.

Tí kedysi takpovediac stáli aj za celosvetovým úspechom Hrivňáka, keď si ho vybrali na exkluzívnu sériu fotení a vytvorili s ním editoriál aj titulku pre magazín Vogue Hommes International.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Miley Cyrus #Instagram #W Magazine #Filip Hrivnák

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...