Emily Ratajkowski servíruje intímne detaily: Spávam nahá, s Hrou o tróny

Modelka a herečka Emily Ratajkowski je vďaka filmovej novinke We are your friends, v ktorej stvárnila hlavnú ženskú úlohu, na roztrhanie. A tiež dáva jeden rozhovor za druhým.

20.08.2015 00:00
Herečka a modelka Emily Ratajkowski. Foto: ,
Herečka a modelka Emily Ratajkowski.
debata

Dvadsaťštyriročná kráska, ktorú preslávil klip Blurred lines a dokonalé krivky v Evinom rúchu, sa zhovárala aj s módnym časopisom Harper's Bazaar. Práve v tomto interview ponúkla dlhonohá kráska ďalší pikantný detail zo súkromia, ktorým určite poteší predstavy svojich mužských priaznivcov. „Spávam nahá,“ vyhlásila.

„Vždy sa len odlíčim a vleziem si pod perinu. Bez šiat, celkom nahá. Potom si pustím v telke Hru o tróny a relaxujem,“ prezradila modelka, ktorú mnohé pánske magazíny pasovali za nový sexsymbol. Emily v ďalšom z nedávnych rozhovorov, konkrétne pre časopis GQ, vyhlásila, že sama si netrúfa hovoriť o sebe ako o sexsymbole, ale rozhodne sa považuje za sexuálne založenú osobnosť.

„Mám rada sex, rada si užívam. A myslím si, že v tomto som feministická. Vyznávam filozofiu, že žena by mala myslieť na vlastné blaho. Užívať si milovanie,“ doplnila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #rozhovor #modelka #spánok #Emily Ratajkowski

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...