Jedna krajšia ako druhá. A rozdiel je 26 rokov - tomu neuveríte!

Jedna krajšia ako druhá. A vekovému rozdielu sa dá veriť naozaj len ťažko. Minuloročná víťazka modelingovej súťaže a známa česká modelka sa stretli bok po boku.

02.09.2015 00:00
debata
Mladučká modelka Barbora Podzimková a známa... Foto: Profimedia
Barbora Podzimková a známa česká modelka Pavlína Němcová Mladučká modelka Barbora Podzimková a známa česká modelka Pavlína Němcová. Rozdiel medzi nimi je 26 rokov - verili by ste tomu?

Reč je o Pavlíne Němcovej, ktorá sa preslávila už pred vyše dvoma desaťročiami v zahraničí, keď patrila medzi prvé české hviezdy modelingu, ktorá po revolúcii zabodovala za hranicami. A tiež o Barbore Podzimkovej – českej víťazke súťaže Schwarzkopf Elite Model Look, ktorá si cenné víťazstvo pripísala na svoje konto minulý rok.

Obe dámy sa tentoraz stretli práve preto, lebo už v stredu večer sa uskutoční ďalší ročník česko-slovenského finále známej modelingovej súťaže, ktorá bola liahňou takých topmodeliek ako Michaela Kocianová, Michaela Hlaváčková či naposledy Barbora Koláriková.

Štyridsaťdvaročná Němcová je akousi mentorkou pre mladé začínajúce modelky a ochotne prepožičiava svoje rady, ale aj tvár na propagáciu súťaže. S mladučkou Podzimkovou, ktorá je od nej mladšia o 26 rokov, sa spoločne zúčastnili aj na finálnych skúškach.

Slávnostný finálový večer sa opäť uskutoční v pompéznych priestoroch Španielskej sály Pražského hradu, kde porota vyberie víťazky a tiež víťazov za obe krajiny. Podzimková spoločne s Němcovou na galavečere chýbať nebudú a nebude pri tom chýbať ani Pravda.sk. Aktuálne info o víťazkách a priebehu celého večera očakávajte v rubrike Koktail.pravda.sk už vo štvrtok ráno.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #modeling #Elite Model Look #Pavlína Němcová #Barbora Podzimková

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...