Izraelská kráska rozzúrila ministra dopravy. Dôvod: jej svadba!

Celebrita-necelebrita - pre všetkých platia rovnaké pravidlá. Bude si to musieť uvedomiť aj izraelská kráska Bar Refaeli.

24.09.2015 16:17
Bar Refaeli Foto: ,
Izraelská topmodelka Bar Refaeli.
debata

Práve vo štvrtok sa koná dlhoočakávaná svadba slávnej krásky a jej snúbenca – podnikateľa Adiho Ezru. Budúci manželia si chceli užiť tento obrad v čo najväčšom súkromí a Refaeli dokonca oficiálne požiadala o zákaz lietania nad miestom, kde sa mal svadobný ceremoniál odohrávať.

Modelka sa totiž vraj obávala, že sa jej deň D stane vďačným sústom pre paparazzov, ktorí sú pre exkluzívne fotografie schopní prenajímať si aj helikoptéry. Objavili sa však aj dohady, že modelka chce fotomateriál zo svojej svadby exkluzívne predať a nepozvaní reportéri by jej mohli tento plán prekaziť.

Hoci zástupcovia mesta, v ktorom sa svadba odohráva, žiadosti vyhoveli, tento verdikt vyvolal veľké pobúrenie. Konkrétne zo strany ministra dopravy Israela Katza, ktorý uviedol, že „vzdušný priestor je priestorom pre všetkých a v žiadnom prípade nemôže byť jeho exkluzivita prisľubovaná pre komerčné účely ľudí s postavením“.

Katz podľa agentúry AP dokonca pohrozil zástupcom mesta, že ak budú naďalej trvať na obmedzeniach vo vzdušnom priestore, prídu o miesto. Ako napokon kauza dopadla, však stále nie je jasné. Ukáže sa to už vo štvrtok večer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #letectvo #Bar Refaeli #vzdušný priestor #Adi Ezra #minister dopravy

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...