Mama verzus dcéra! 16-ročná Lily Rose Depp zatienila mamu Paradis

Hoci má Lily Rose Depp len šestnásť rokov, už niekoľko sezón vyráža na prehliadku značky Chanel. Nechýbala ani na tej utorňajšej, kde sprevádzala mamu Vanessu Paradis.

07.10.2015 09:40
debata
Speváčka Vanessa Paradis (vľavo) prišla na... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Vanessa Paradis (vľavo) prišla na prehliadku Chanel aj s dcérou Lily-Rose Depp Speváčka Vanessa Paradis (vľavo) prišla na prehliadku Chanel aj s dcérou Lily-Rose Depp. Dámy si sadli k fotografovi Jean-Paulovi Goudeovi.

Slávne rodinné duo patrí medzi najobľúbenejšiu dvojicu dizajnéra Karla Lagerfelda, ktorý aj tentoraz predstavil v Paríži nové trendy. So speváčkou a herečkou Vanessou Paradis spolupracoval už pred desaťročiami a k jej dcére si vytvoril veľmi blízky, strýkovský vzťah.

Chanel - Paríž - jar a leto 2016
Chanel - Paríž - jar a leto 2016
+27Chanel - Paríž - jar a leto 2016

Na prehliadke, ktorú opäť zastrešilo parížske Grand Palais, sa mama s dcérou posadili bok po boku a razom sa stali stredobodom pozornosti. K nej určite prispieva aj fakt, že Lily Rose je dcérou herca Johnnyho Deppa. Hoci sa s jej mamou rozišiel, aby si vzal mladšiu kolegyňu Amber Heardovú, údajne majú veľmi dobrý vzťah.

Modelka a celebrita Lily Rose Depp pózuje pred... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Lily Rose Depp Modelka a celebrita Lily Rose Depp pózuje pred prehliadkou značky Chanel.

Na prehliadke Chanel nechýbala ani speváčka Janelle Monae či topmodelka Cara Delevingne a nové kreácie si prišla pozrieť aj tenistka Maria Šarapovová. Tú usadili rovno vedľa Anny Wintour, šéfredaktorky magazínu Vogue, ktorá je vášnivou fanúšičkou tenisu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Paríž #Chanel #Vanessa Paradis #Lily Rose Depp

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...