Kráska Davis so sexi telom: Retušovať vlastné fotky je smiešne

Hannah Davis patrí medzi najsexi dámy súčasného modelingu. Má ukážkové telo, krásnu tvár a k tomu všetkému aj pevný názor na retušovanie záberov na sociálnych médiách.

18.11.2015 00:00
debata
Modelka Hannah Davis a jej snúbenec Derek Jeter... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Hannah Davis a jej snúbenec Derek Jeter na archívnej snímke. Modelka Hannah Davis a jej snúbenec Derek Jeter na archívnej snímke.

Dvadsaťpäťročná modelka sa oň podelila v rozhovore s magazínom Cosmopolitan, keď uviedla, že nerozumie tomu, prečo ľudia upravujú svoje fotografie na Instagram či Facebook. „Buďte šťastní s tým, čo vám bolo nadelené. Je v poriadku, ak nemáte v páse 60 centimetrov. S tým všetkým retušovaním žijete vo svete fantázie. Nie je to skutočný život,“ vyhlásila kráska, ktorá sa objavila začiatkom roka na titulnej strane plavkového špeciálu Sports Illustrated.

Ženy podľa nej robia zo seba bábiky Barbie, ktoré majú s realitou pramálo spoločné. „Menej je niekedy viac. Špeciálne, ak chcete zostať verní tomu, kým naozaj ste,“ zdôraznila Davis. Dodala tiež, že sama nemá veľmi sociálne médiá v obľube, ale vzhľadom na svoju prácu ich musí využívať.

„Ale nezdieľam veci rada. Som človek, ktorý má rád súkromie a vždy bojujem so zverejňovaním nejakých obrázkov a správ,“ dodala Davis, ktorá sa nedávno zasnúbila so športovcom Derekom Jeterom. Správy o ich zásnubách sa objavila v médiách až o niekoľko dní po tom, ako Jeter požiadal modelku o ruku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modelka #sociálne médiá #Hannah Davis #retušovanie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...