Zásah do červeného! Sexi Kate Hudson má kalendár, ochutnajte...

Hviezdne mená ako Penelope Cruz, Uma Thurman či Milla Jovovich doplnila ďalšia hollywoodska kráska. Aj herečka Kate Hudson už má "vlastný" kalendár.

19.11.2015 13:42
debata
Herečka Kate Hudson na odhalení kalendára... Foto: SITA/AP, Scott Roth
Herečka Kate Hudson na odhalení kalendára Campari na rok 2016. Herečka Kate Hudson na odhalení kalendára Campari na rok 2016.

Lepšie povedané účinkuje v hlavnej úlohe na stránkach jednotlivých mesiacov kalendára známej značky alkoholického nápoja.

Herečka Kate Hudson na zábere z kalendára na...
Herečka Kate Hudson na zábere z kalendára na...
+2Herečka Kate Hudson na zábere z kalendára na...

Tridsaťosemročná hviezda sa postavila pred objektív fotografa Michelangela di Battistu, ktorý stojí za podobou najnovšieho kalendára Campari. Herečku už tradične zaodeli štylisti do rozličných luxusných odevov červenej farby a nechali pózovať v rozličných lokáciách či kulisách.

„Tento projekt pre mňa znamenal oveľa viac, než len nafotiť dobrý kalendár. Bol to komplexný kreatívny proces, ktorý rozpráva skvelý príbeh. Priviesť k životu dva odlišné príbehy a rozprávať ich pútavo, výstižne a zároveň krásne ma ohromne bavilo a myslím, že sa nám to výborne podarilo,“ uviedla herečka na margo toho, že sa tvorcovia pokúsili zachytiť kontrast horkej a sladkej chuti, ktoré najviac bodujú v súčasnom umení mixológie koktejlov.

Herečka Kate Hudson na zábere z kalendára na... Foto: Michelangelo di Battista pre Campari
Kate Hudson Herečka Kate Hudson na zábere z kalendára na rok 2016 známeho alkoholického nápoja Campari.

Hudson, ktorý je dvojnásobnou matkou a dcérou známej herečky Goldie Hawnovej, sa objavila v stredu večer aj na slávnostnom predstavení kalendára v New Yorku. Ako inak, v dokonalej červenej kreácii – trblietavom nohavicovom overale s hlbokým výstrihom. Mimoriadne jej to pristalo – presvedčte sa sami.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #alkohol #kalendár #Kate Hudson #červená

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...