Slovenka triumfovala na svetovom finále modelingovej súťaže

Slovenská krása si môže na svoje konto pripísať ďalší úspech. Vo svetovom finále prestížnej modelingovej súťaže skončila na druhom mieste mladá kráska z Bratislavy.

24.11.2015 16:04
debata
Slovenka Lea Novosedliaková získala druhé... Foto: archív Elite Model Managment
Lea Novosedliaková Slovenka Lea Novosedliaková získala druhé miesto na svetovom finále súťaže Elite Model Look 2015.

Lea Novosedliaková, víťazka česko-slovenského finále súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2015, sa umiestnila na najvyšších priečkach medzi finalistkami z päťdesiatky zúčastnených krajín. Rovnako sa darilo aj jej českému kolegovi – Kristiánovi Černíkovi.

Slovák Dominik Oravec a Češka Aneta Měšťanová síce v top 15 nebodovali, ale ich šance na ďalšiu prácu a rozvoj modelingovej kariéry určite nie sú márne. Obaja už na pražskom gala finále v septembri tohto roka zaujali predstaviteľov módneho priemyslu a absolvovali aj niekoľko prehliadok.

Druhé miesto v mužskej kategórii na svetovom... Foto: archív Elite Model Managment
Kristián Černík Druhé miesto v mužskej kategórii na svetovom finále súťaže Elite Model Look 2015 získal Čech Kristián Černík.

Finále sa po prvýkrát konalo v Miláne, v jednom z najdôležitejších centier svetovej módy. Svetovými víťazmi sa stali finalistka Anouk z Holandska a finalista Tristan z Francúzska. TOP 15 nových tvárí Elite Model Look získalo dvojročné garantované kontrakty v celkovej výške 750 000 eur.

„Som veľmi rád, že práve Miláno, ako mekka módy, sa stala dejiskom 32. svetového finále Elite Model Look. Som hrdý na úspech našich českých a slovenských finalistov a na ich skvelý štart do sveta módneho priemyslu, ktorým nadviazali na víťazstvo v národnom finále Schwarzkopf Elite Model Look,“ zhodnotil riaditeľ tejto súťaže Saša Jány.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #finále #Elite Model Look #Lea Novosedliaková #Kristián Černík

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...