Najsexi podnikateľka planéty? Nahá na titulke vyzerá fakt bombasticky

Hoci mnohí ju vnímajú "len" ako topmodelku, brazílska rodáčka Alessandra Ambrosio je aj úspešnou podnikateľkou. A presne s týmto titulom uspela aj v novom vydaní magazínu Maxim.

27.11.2015 00:00
debata
Modelka a podnikateľka Alessandra Ambrosio na... Foto: Reprofoto: Gilles Bensimon pre Maxim
Alessandra Ambrosio Modelka a podnikateľka Alessandra Ambrosio na titulnej strane magazínu Maxim.

Pánsky lifestylový časopis si 34-ročnú krásku a dvojnásobnú mamu vybral za hviezdu svojho decembrového čísla a tituloval ju práve tak, ako spomíname v nadpise – najsexi podnikateľkou sveta. Otázne však je, koho budú zaujímať obchodné aktivity tejto dlhonohej gazely, keď sa pozrie na zábery z objektívu slávneho Gilelsa Bensimona.

Ambrosio sa pred jeho hľadáčikom predviedla vo všemožných pózach v nádhernej scenérii Monte Carla. A veľa látky pri tom teda nebolo. Na titulnej strane pózuje táto krásna dáma celkom nahá – rafinovane uložená tak, aby všetko intímne zostalo skryté, no dostatočne sexi na to, aby sa pánom zarosili okuliare.

Ambrosio sa pri tom len nedávno opäť predviedla na slávnej módnej šou Victoria's Secret, kde už patrí medzi veteránky. Modelka so značkou spolupracuje niekoľko rokov. Popri práci na móle a pred objektívom však začala aj s vlastnou líniou plaviek a oblečenia na voľný čas a prvé odozvy zákazníkov a čísla vo finančných tabuľkách hovoria veľmi priaznivo. Aj preto si od Maximu vyslúžila spomenutý titul…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #sexi #podnikateľka #Alessandra Ambrosio #titulka #Maxim

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....