Trojitý útok nahej krásy! Slávne modelky nemajú na sebe nič, len topánky

Trio žiadaných topmodeliek súčasnosti spojila pred objaktívom značka Stuart Weitzman v najnovšej reklamnej kampani. Výsledok bude možno opäť spôsobovať automobilové nehody.

02.12.2015 16:10
debata
Zľava: Joan Smalls, Gigi Hadid a Lily Aldridge... Foto: Mario Testino for Stuart Weitzman
Joan Smalls, Gigi Hadid a Lily Aldridge Zľava: Joan Smalls, Gigi Hadid a Lily Aldridge - trio topmodeliek sa vyzlieklo celkom donaha v kampani na značku Stuart Weitzman.

Na záberoch z reklamnej série pre kolekciu jar a leto 2016 sa totiž modelky Gigi Hadid, Joan Smalls a Lily Aldrige vyzliekli celkom donaha. Jediné, čo objektív módneho fotografa Maria Testina okrem ich nahých dokonalých tiel zachytil, sú sandáliky na nohách.

Reklamná kampaň, ktorá sa oficiálne objaví vo svete začiatkom januára, by sa mala ocitnúť na uliciach amerických miest, ale aj v Taliansku, Francúzsku či Nemecku. V Dubaji, kde má značka tiež svoje obchody, však zverejnia decentnejšie verzie.

Zástupcovia obuvníckej značky zdôvodňujú výber trojice vychytených krások aj faktom, že sa spolu kamarátia. „To z nich spravilo ideálnu voľbu pre našu reklamnú kampaň. Naša značka spája priateľky na rôznych úrovniach. Od nakupovania cez požičiavanie topánok až po kamarátsku závisť kúskov v šatníku,“ uvádza firma v tlačovom vyhlásení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #nahota #reklama #modelka #Lily Aldridge #Joan Smalls #Gigi Hadid #Stuart Weitzman

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...