Partlová, Heringhová či Hágerová: Armáda celebrít vyrazila na mólo

Už je tradíciou, že na akcii pod názvom Bratislavské módne dni sa predvádza na móle viac známych tvárí ako modeliek. Výnimkou nebola ani prehliadka večerných modelov od plejády domácich dizajnérov.

08.12.2015 11:50
debata
Modelka Andrea Heringhová sa objavila na móle v... Foto: Martin Rinčo/BMD
Róbert Vrzala - BMD zima 2015 - Andrea Heringhová Modelka Andrea Heringhová sa objavila na móle v šatách od Róberta Vrzalu.

Kolekciu večerných a plesových šiat uviedli v jednom z luxusných bratislavských hotelov a priestor dostalo niekoľko mien, ktoré pravidelne s organizátormi spolupracujú na prehliadkach počas roka. Tentoraz išlo často len o jeden či dva modely, alebo minikolekcie pár kusov večerných rób.

Modelka v šatách z dielne Richarda Rozboru.
Modelka v šatách z dielne Richarda Rozboru.
+35Modelka v šatách z dielne Richarda Rozboru.

Na móle však hostí už tradične pútali aj známe tváre. Napríklad herečka Mirka Partlová sa objavila pred zrakmi hostí v šatách od Zlatice Hujbertovej, jej kolegyňa Lucia Hurajová žiarila v modeli od Idy Sándor, moderátorka Diana Hágerová predviedla dramatický model od Blaženy Ostrovskej a modelka Andrea Heringhová vyvolala záujem v kreácii od Róberta Vrzalu.

Herečka Mirka Partlová v šatách od Zlatice... Foto: Martin Rinčo/BMD
Zlatica Hujbertová - Mirka Partlová Herečka Mirka Partlová v šatách od Zlatice Hujbertovej.

V úlohách modeliek sa opäť predstavili aj dámy ako Barbora Rakovská, Karolína Chomisteková či Miriam Šmahel Kalisová. Viac foto si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Mirka Partlová #Bratislavské módne dni #Miriam Šmahel Kalisová #ples #celebrity #Lucia Hurajová #večer

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....