Novou Miss World sa stala blond Španielka! Bodovalo Rusko aj Indonézia

Rodáčka z Barcelony, 23-ročná modelka Mireia Lalaguna Royo, získala tohtoročný titul Miss World.

19.12.2015 18:07
Miss World Mireia Lalaguna Royo zo Španielska Foto:
Miss World: Mireia Lalaguna Royo zo Španielska.
debata (1)
Novou Miss World sa stala 23-ročná španielska modelka Mireia Lalaguna Royo, ktorá zvíťazila počas veľkolepého finále v čínskom meste Sanya. Blond rodáčka z Barcelony nechala za sebou ďalších 112 súperiek. Medzi nimi aj zástupkyňu Slovenska, Lujzu Strakovú. Na druhom mieste sa umiestnila Ruska Sofija Nikitčuková, tretiu priečku obsadila Maria Harfanti z Indonézie.
Miss World: Mireia Lalaguna Royo zo Španielska.
Miss World Mireia Lalaguna Royo zo Španielska...
+4Miss World Mireia Lalaguna Royo zo Španielska...

Nová Miss World počas súťaže povedala: „To, že som pekná navonok ešte neznanemá, že nie som pekná aj vo vnútri. Myslím si, že by som mala byť novou Miss World, pretože verím v silu žien. Takisto verím, že niečo v mojom srdci ma núti dávať zo mňa vždy to najlepšie,“ povedala a dodala: „Môžeme nájsť šťastie v pomáhaní si navzájom.“ Blond kráska v Španielsku vyštudovala farmakológiu. Je prvou Španielkou v histórii, ktorá prestížny titul získala.

Miss World Mireia Lalaguna Royo zo Španielska... Foto: Profimedia
Miss World Miss World Mireia Lalaguna Royo zo Španielska (v strede), na druhom mieste sa umiestnila Ruska Sofia Nikičukova (vľavo) a na tretej priečke skončila reprezentantka Indonézie, MMaria Harfanti (vpravo).

V juhočínskom meste Sanya sa stretli zástupkyne zo 113 krajín. Počas mesačného pobytu na Miss World si zmerali sily v športovej disciplíne či talentovej prezentácii. Zároveň predstavili svoje charitatívne zameranie, mediálnu podporu krajiny, ale aj tvorbu domácich módnych dizajnérov.

Novou Miss World sa stala reprezentantka... Foto: Profimedia
Mireia Lalaguna Royo Novou Miss World sa stala reprezentantka Španielska, Mireia Lalaguna Royo.

V Číne Slovensko reprezentovala Lujza Straková (21), do top dvadsiatky sa jej však postúpiť nepodarilo. Medzi dvadsiatku najkrajších žien sveta sa prebojovali zástupkyne Ruska, Jamajky, Francúzska, Filipín, Južnej Afriky, Libanonu, Španielska, Indonézie, Kazachstanu, Guyany, Austrálie, Holandska, Brazílie, Južného Sudánu, Severného Írska, Poľska, Škótska, Číny, Nového Zélandu a Georgie.

Miss Slovensko 2015 Lujza Straková, ktorá nás... Foto: Forza/Ľudovít Vaniher
Miss Slovensko 2015 Lujza Straková v šatách od Jany Jurčenko. Miss Slovensko 2015 Lujza Straková, ktorá nás reprezentovala na Miss World.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Španielsko #Miss World #Mireia Lalaguna Royo

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...