Smrť otca aj chvíle triumfu - kráska Denková si prežila naozaj všeličo

Druhá vicemiss Slovensko a Miss Europe Supranational pre rok 2015 Petra Denková bude tohtoročné vianočné sviatky tráviť inak ako obvykle.

23.12.2015 15:54
Druhá vicemiss Petra Denková z Uhorského. Foto: ,
Druhá vicemiss Petra Denková z Uhorského.
debata (1)

„Tento rok budem Vianoce a Silvester tráviť trochu netradične. V Thajsku. Veľmi sa z toho teším, pretože som tam dávnejšie osem mesiacov žila a brala ho ako môj druhý domov. A tak sme si minuloročný Silvester s priateľom dali cieľ, že mu Thajsko ukážem a podarilo sa,“ porozprávala o svojich plánoch.

Ak by ich trávila s rodinou na Slovensku, určite by na sviatočnom stole nechýbala kapustnica, zemiakový šalát s rybou a v televízii by bola pustená rozprávka. „Vianoce u nás doma prebiehajú klasicky. Doobeda chystáme stromček. Mamina večeru, ktorá pozostáva z kapustnice, šalátu s rezňom alebo rybou. Ja vždy dva dni pred tým vypekám rôzne druhy koláčov. Pred večerou sa vždy pomodlíme, zaspomíname na najbližších, ktorí tu už s nami nie sú, rozkrojíme jabĺčko a dáme si oplátku s medom. Po večeri ideme k stromčeku rozbaľovať darčeky a pozeráme klasické vianočné rozprávky. Úplná pohoda,” pokračovala Denková.

Rok 2015 sa pre krásku z Uhorského niesol v znamení striedajúcich sa pocitov šťastia a zármutku. Ten nadchádzajúci chce tráviť častejšie so svojimi najbližšími a vrátiť im podporu a lásku, ktoré v uplynulých mesiacoch tak potrebovala a dostala.

„Tento rok bol asi najzložitejším rokom, aký som doteraz mala. Momenty obrovského šťastia akými boli titul II. vicemiss Slovensko 2015, zisk kontinentálneho titulu na svetovom finále Miss Supranational Europe 2015, striedali momenty veľkého smútku, pretože môj milovaný otecko ochorel a veľa času sme s ním trávili v nemocnici na chemoterapiách a vyšetreniach. Nakoniec sme oňho pred dvoma mesiacmi prišli. To, čo som prežívala, pochopí asi každý, kto mal doma onkologického pacienta,“ uviedla.

Špeciálne predsavzatia do nového roka si modelka nedáva, o to viac sa teší sa na všetko, čo jej rok 2016 prinesie, i keď má aj tak trochu strach. „Popravde, trochu sa aj bojím, pretože keby mi niekto na Nový rok 2015 povedal, čo všetko sa mi za jeden rok v živote udeje a čo všetko sa zmení , asi by som len neveriacky krútila hlavou,“ uzavrela tému Vianoce Denková.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #zmena #Vianoce #Thajsko #tradícia #Petra Denková

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...