Vianoce topkrásky Kocianovej? Najprv rodina, potom exotika

Topmodelka agentúry Elite Michaela Kocianová sa na Vianoce teší z viacerých dôvodov, no asi najviac na oddych a tiež fakt, že ich strávi so svojou rodinou.

24.12.2015 17:00
debata
Topmodelka Michaela Kocianová. Foto: Fashion TV
Topmodelka Michaela Kocianová. Topmodelka Michaela Kocianová.

„Vianoce budem, ako každý rok, tráviť doma s rodinou. Po novom budú s nami aj sestrin manžel a bratova priateľka, tak sa veľmi teším. Štedrý deň u nás pravidelne začína príchodom všetkých detí k rodičom, čiže mojich súrodencov a mňa, a spoločne staviame a zdobíme stromček. Ja mám okrem toho na starosti aj betlehem. Haha, celkom sa mi to darí,“ neubránila sa úsmevu Kocianová.

Na štedrovečernom stole nesmie okrem kapustnice, ryby a šalátu chýbať ani dobré víno. „Od nejakých špeciálnych tradícií sme upustili, ale spoločnú sviatočnú večeru si veľmi užívame, pretože je len malo príležitostí, kedy sme všetci spolu. Štedrá večera sa skladá z kapustnice s hubami, rýb a zemiakového šalátu. A, samozrejme, je na stole veľa sladkostí, dezertov a dobré vínko,“ prezradila.

Čo sa týka osláv príchodu nového roka, modelka sa pripravuje na exotický výlet do tepla. „Silvester plánujem oslavovať v Thajsku, na čo sa už nesmierne teším. Chcem veľa cestovať a vidieť čo najviac za sedem dní, ktoré tam strávim,“ podelila sa so svojimi plánmi.

debata chyba
Viac na túto tému: #Michaela Kocianová #Vianoce #sviatky #Silvester #voľno

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...