Topmodelka Kocianová: Rok 2015 bol vynikajúci, veľa ma naučil

V novom roku sa teší na pády aj vzostupy. Na pády, ktoré ju veľa naučia, a úspechy - na dobrý pocit po dobre odvedenej práci.

02.01.2016 00:00
Michaela Kocianová Foto:
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v šatách Blumarine.
debata

Michaela Kocianová, topmodelka agentúry Elite, hodnotí uplynulý rok veľmi pozitívne. „Úprimne, rok 2015 vnímam ako vynikajúci. Veľa ma naučil a posunul opäť vpred. Priala by som si však viac takých dní ako sú Vianoce, keď sa všetci stretneme doma a máme na seba viac času. Počas roka sme rozlietaní, pracovne vyťažení a rodinných chvíľ nie je až tak veľa,“ povedala.

Na otázku, či si dáva predsavzatia a na čo sa najviac teší v nasledujúcom roku, odpovedala: „Dva roky späť som si dala predsavzatie, že prestanem fajčiť, čo sa mi už takmer dva roky úspešne darí dodržiavať. Vďačím za to aj môjmu vtedajšiemu partnerovi Filipovi. Teraz intenzívne pracujem na svojej trpezlivosti, som veľmi temperamentný človek a myslím si, že by som to mohla lepšie korigovať. A na čo sa teším? Na všetko! Na pády aj vzostupy. Na pády, ktoré ma ako človeka veľa naučia, a úspechy – na dobrý pocit po dobre odvedenej práci,“ uzavrela Kocianová.

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Michaela Kocianová #rok 2015

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...