Bieber bez nohavíc, Kendall sexi kráskou - nová kampaň ovládla svet

Možno si zo speváka Justina Biebera robil internetový svet žarty, keď sa pred pár mesiacmi vyzliekol do spodnej bielizne známej americkej značky. Ale jeho popularita hovorí jasne - kontrakt pokračuje.

27.01.2016 16:39
debata
Spevák Justin Bieber na jednej z titulných... Foto: archív značky
Justin Bieber Spevák Justin Bieber na jednej z titulných fotografií kampane na bielizeň Calvin Klein.

Kanadský popový idol sa objavuje aj v novej reklamnej kampani na bielizeň značky Calvin Klein, pričom nie je jedinou známou tvárou, ktorú objektívom zvečnil fotograf Tyrone Lebone.

Nová jarná kampaň známeho výrobcu zachytáva napríklad americkú topmodelku Kendall Jennerovú či austrálsku herečku a modelku Abbey Lee, v reklamách sa objavil aj raper Kendrick Lamar, speváčka FKA Twigs či dánska herečka Klara Kristin.

Modelka a herečka Abbey Lee v novej reklamnej... Foto: archív značky
Abbey Lee Modelka a herečka Abbey Lee v novej reklamnej kampani Calvin Klein.

Nové vizuály majú podľa zástupcov odevného domu posunúť spodnú bielizeň do skutočného života a ukázať spotrebiteľom, ako dokáže fungovať a byť nezastúpiteľná v bežnom živote. Súčasťou komunikácie sú samozrejme aj stále populárne hashtagy, ktorými sa značka zviditeľnuje v digitálnom svete.

Odozvy fanúšikov na nové reklamné zábery svojich idolov sú pritom skutočne pozitívne. Bieberov Instagram zaplavili tisícky odkazov o tom, ako úžasne v novej kampani vyzerá a podobné sa stalo aj modelke Kendall Jennerovej.

zväčšiť Súčasťu novej kampane značky Calvin Klein sú... Foto: archív značky
Calvin Klein sú známe tváre ako Justin Bieber, Kendall Jenner či Kendrick Lamar. Súčasťu novej kampane značky Calvin Klein sú známe tváre ako Justin Bieber, Kendall Jenner či Kendrick Lamar.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #reklama #bielizeň #Kendall Jenner #Calvin Klein #Kendrick Lamar

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...