Blond Kim Kardashian vyrazila na manželovu šou, vzala celý klan!

V New Yorku odštartoval týždeň módy a poriadne veľkolepo. Postaral sa o to raper a dizajnér Kanye West, ktorý v Madison Square Garden prezentoval kolekciu Yeezy Season 3. A nielen ju. Aj nový album The Life of Pablo.

12.02.2016 12:03
Televízna celebrita Kim Kardashian (vpravo) a... Foto: ,
Televízna celebrita Kim Kardashian (vpravo) a jej sestra Kourtney Kardashian.
debata

Samozrejme, núdza o známe tváre medzi hosťami nebola. A známy interpret sa spoľahol najmä na klan, ktorého sa pred pár rokmi stal súčasťou vďaka manželstvu s Kim Kardashianovou. Do VIP lóže si zasadli všetky dcéry Kris Jennerovej, ktorých popularita je v súčasnom svete naozaj obrovská. Vedľa šéfredaktorky Vogue Anny Wintourovej dostala miesto práve Kim Kardashian, ktorá sa objavila s plavými vlasmi.

Televízna celebrita Kim Kardashian (vpravo) a...
Raper a dizajnér Kanye West tancuje počas...
+5Modelka Kendall Jenner s neterou North West...

Jej mladšia sestra Kendall Jenner, ktorá je úspešnou topmodelkou, sa tentoraz neobjavila na móle, ale tiež v hľadisku. Mala však na sebe kúsok z novej kolekcie a instagramovala o dušu v prestávkach medzi držaním netere North v náručí.

zväčšiť Členky Kardashianovského klanu sa usádzajú do... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Caitlyn Jenner, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Khloe Kardashian a Kim Kardashian. Členky Kardashianovského klanu sa usádzajú do hľadiska - zľava: Caitlyn Jenner, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Khloe Kardashian a Kim Kardashian.

Prehliadku, ktorá sa uskutočnila na veľkom členitom móle uprostred športovej haly, si prišli pozrieť aj osobnosti ako Olivier Rousteing z módneho domu Balmain či herečka Melanie Griffith. Popularita slávnej rodiny, ktorá už roky žije pod dohľadom kamier a objektívov, však zatienila prezentované kúsky na móle. A ktohovie, či o to Westovi išlo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #New York #Kim Kardashian #Kanye West #Klan #blond #Yeezy

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...