Najsexi nohy hudobného večera: Austrálska kráska nemá konkurenciu

V nedeľu večer sa zabávala v spoločnosti svojho nového priateľa, o deň neskôr vyrazila na párty hudobného vydavateľstva. Ale ohúrila znovu. Hádam ešte viac.

17.02.2016 00:00
debata (2)
Topmodelka Miranda Kerr na párty Warner Music... Foto: SITA/AP, Rich Fury
Topmodelka Miranda Kerr na párty Warner Music Group. Topmodelka Miranda Kerr na párty Warner Music Group. Odhalila ukážkové nohy v minišatách Versace.

Reč je o austrálskej topmodelke Mirande Kerrovej, ktorá sa po pondelňajšom vyhlásení cien Grammy objavila na večierku vydavateľstva Warner Music. A od prvého momentu bola v centre pozornosti.

Zásluha na tom patrila aj sexi kreácii, ktorú si 32-ročná kráska obliekla. Minišaty z kolekcie značky Versace totiž odhalili dokonalé nohy niekdajšej tváre značky Victoria's Secret.

Speváčka Ciara dorazila v odvážnej kreácii...
Speváčka Meghan Trainor.
+45Speváčka Joy Villa prišla v odhaľujúcom outfite.

Austrálska rodáčka, ktorej bývalým partnerom a otcom jej syna Flynna bol herec Orlando Bloom, patrí medzi najúspešnejšie manekýnky nového tisícročia. Jej popularita v módnom svete už dávno prerástla aj do popularity celebritnej. Preto niet divu, že dostáva pozvánky na všemožné hollywoodske podujatia.

Párty po vyhlásení Grammy si vraj užívala naplno. „Prišla v dobrej nálade a počas večera sa živo zabávala,“ uviedol zdroj z večierka. Spoločnosť jej opäť robil priateľ Evan Spiegel, zakladateľ služby Snapchat. Tentoraz sa však vyhol objektívom a dvojicu načapali až paparazzovia pri odchode z párty.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #nohy #Versace #Miranda Kerr #párty

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...