Všetky hlavy sa za ňou otáčali: Lady Gaga ako 'nádherné' monštrum!

Prehliadky dizajnéra Marca Jacobsa patrili odjakživa k ostrosledovaným podujatiam. Tá štvrtková nemohla byť výnimkou. A nielen preto, že jednou z modeliek bola speváčka Lady Gaga.

19.02.2016 14:50
debata (1)
Lady Gaga sa predstavila ako modelka v rámci... Foto: SITA/AP, Julie Jacobson
Marc Jacobs - jeseň-zima 2016 - New York Lady Gaga sa predstavila ako modelka v rámci prehliadky dizajnéra Marca Jacobsa.

Hudobná diva sa prevtelila do jednej z manekýnok na prezentácii kolekcie jeseň-zima 2016, ktorú Jacobs predstavil pred módnymi novinármi z celého sveta a zástupom celebrít. Bola to skutočne zaujímavá šou už od prvého momentu a hostia sa fascinovane prizerali na dievčatá, ktoré zamaskované pod vrstvami mejkapu kráčali po veľkej sále na obrovských platformách.

Gaga, ktorá patrí k Jacobsovým verným zákazníčkam a tiež sa v minulosti prezentovala ako jeho múza, sa vyznala na Instagrame, že obdivuje návrhára od svojej útlej mladosti. „Cítim sa poctená, že som mohla byť dnes večer jedným z jeho nádherných monštier,“ odkázala speváčka.

Dvadsaťdeväťročnú interpretku, ktorá je nominovaná na Oscara za najlepšiu filmovú pieseň, v zozname prominentných modeliek doplnila napríklad Kendall Jenner. Výrazný mejkap a úprava vlasov však väčšinu známych tvárí zmenila na nepoznanie.

Jacobsova kolekcia priniesla pritom kolekciu doslova gargantuovských rozmerov. Jednotlivé kabáty či šaty a nohavice boli masívne, často výrazne dlhé a vrstevnaté. Ako sa táto kolekcia pretaví do bežného nosenia sa ukáže už o pár mesiacov v obchodoch.

Kolekcia Victorie Beckhamovej patrila medzi...
Kolekcia Victorie Beckhamovej patrila medzi...
+63Kolekcia Victorie Beckhamovej patrila medzi...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #prehliadka #Marc Jacobs #New York

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....