Dvojitý útok krások Crawfordových! Mama a dcéra na jednej titulke

Slávna topmodelka si zapózovala na obálke magazínu so svojou 14-ročnou dcérou.

17.03.2016 12:00
debata

„Taký výnimočný moment, som na titulke s mojou dcérou,“ napísala Cindy Crawford na svoj Instagram. 50-ročná topmodelka pózuje na obálne magazínu Vogue Paris spolu so svojou krásnou 14-ročnou dcérou Kaiou Gerberovou.

Cindy Crawford a jej dcéra pre Vogue Paris. Foto: Vogue Paris
cindy-kaia-crawford-cover-of-vogue-paris-lead Cindy Crawford a jej dcéra pre Vogue Paris.

O výnimočný záber sa postaral hviezdny fotograf Mario Testino, ktorý so slávnou modelkou spolupracuje od devätdesiatych ro­kov.

Hoci jej dcéra má iba 14 rokov, Crawford ju mieni v kariére modelky podporovať. V júli podpísala svoju prvú modelingovú zmluvu. Ale už predtým zopár razy pózovala na stánkach časopisov a takisto v reklame. Ako to vníma 50-ročná Crawford? Ako vidí modelingovú budúcnosť svojej dcéry?

„Chcem, aby bola predovšetkým dobrým človekom. V budúcnosti by som jej želala prácu, ktorú by mala rada. Podobne ako ja a môj manžel sme mali takéto šťastie na naše profesie. Ak bude chcieť robiť modeling, nebudem ju odhovárať. Nie. Pre mňa bol modeling skvelou prácou a ak sa bude dať, rada jej pomôžem. Ak sa rozhodne modeling napokon nerobiť, takisto to bude OK,“ povedala pred časom niekdajšia topmodelka pre nemecký magazín Bunte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cindy Crawford #Kaia Gerber #Vogue Paris

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...