Krásna bacuľka nahá na titulke, zapriahla aj manžela. Ako držiak na prsia!

Popularita kyprej modelky Ashley Grahamovej neustáva. Skôr naopak. Najnovšie sa krásna brunetka objavila na titulnej strane magazínu Maxim.

30.03.2016 16:25
debata (1)
Modelka Ashley Graham pózovala nahá na titulnej... Foto: Reprofoto: Maxim
Ashley Graham Modelka Ashley Graham pózovala nahá na titulnej strane magazínu Maxim.

Pánsky magazín hviezdu z titulky Sports Illustrated zbavil odevu a postavil pred objektív celkom nahú. Samozrejme, krivky si zakrýva rafinovane pridŕžajúc bielu pánsku košeľu.

Graham všetky zábery z fotenia pre Maxim zverejnila na svojom profile na Instagrame, pričom sa dočkala množstva pochvalných komentov. Objavili sa však aj také, ktoré spochybňujú podobu fotografií a modelky na nich. „Škoda, že ju vyretušovali tak, aby vyzerala štíhlejšie. Mali ju nechať takou, aká je. Aký má zmysel umiestňovať na titulku modelku XXL, ak z nej spravíte dievča, čo sa ponáša na všetky ostatné dievčatá z tituliek pánskych magazínov,“ napísal jeden z fanúšikov na Instagrame.

When your husband shows up to work.. @maximmag

Fotka uverejnená používateľom A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham),

Odpovede sa však dočkal od samotného autora fotografií Gillesa Bensimona. Ten vyhlásil, že Grahamovú vôbec nezoštíhľovali. „Prepáčte, že vám to kazím, lebo vyzeráte byť naozaj presvedčený o svojej pravde. Ale naozaj sme Ashley na fotkách nezoštíhlili,“ odkázal Bensimon na Instagrame.

Súčasťou editoriálu je aj mimoriadne pikantná momentka, na ktorej odhalené prsia slávnej modelky držia mužské ruky. Ide však o ruky jej manžela Justina Erwina.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #titulka #Maxim #zoštíhlenie #Ashley Graham

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....