Tajomstvo dokonalého tela? Od Adriany Limy by ste päsťou nechceli

Brazílska topmodelka Adriana Lima je pre mnohých objektom obdivu a tiež údivu. Vo veku 34 rokov a po dvoch pôrodoch je totiž v dokonalej forme a dokáže konkurovať aj tínedžerským modelkám.

30.04.2016 00:00
Brazílska topmodelka Adriana Lima. Foto: ,
Brazílska topmodelka Adriana Lima.
debata

Na svojom konte na Instagrame teraz odhalila brazílska rodáčka, že kvôli príťažlivej figúre sa musí bojovať. Teda aspoň tak na efekt. Lima zverejnila krátky zostrih zo svojho tréningu boxu. S nasadenými rukavicami a odhodlaným výrazom na tvári rozdáva údery na tlmiče na rukách inštruktora. K tomu hrá hudobný motív zo slávneho filmu Rocky.

Lima sa už dávnejšie priznala k tomu, že ak chce predvádzať plavky a spodnú bielizeň a patriť medzi elitu v tejto sekcii modelingovej brandže, niečo ju to stojí. Brunetka so sexi telom sa venuje cvičeniu takmer každý deň.

Popri boxe, ktorý si vraj zamilovala posledné roky, sa tiež venuje kardiocvičeniam (najmä behu), skúšala už aj balet či pilates. Viac ju však bavia akčné a intenzívne tréningy. Napríklad vraj miluje skákanie na švihadle. To sa môže niekomu zdať ako nejaká detská hra, ale nasadenie pri cvičení so švihadlom je skvelé pre chudnutie aj udržiavanie pevného bruška, posilňovanie stehien, zadku a tiež ramien.

Yesterday training, thanks coach @dino5thstgym and my love @bigjo5thstgym for the video #TEAMLIMA

Video uverejnené používateľom Adriana Lima (@adrianalima),

Fresh out of a 6km run #TEAMLIMA

Fotka uverejnená používateľom Adriana Lima (@adrianalima),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #box #forma #Adriana Lima #dokonalé

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...