Slovensko spoznalo Miss 2016: Víťazkou je krásna blondína z Lučenca

Slovensko má novú kráľovnú krásy. Tento rok si titul odniesla Kristína Činčurová z Lučenca, ktorá súťažila s číslom jedna.

29.04.2016 23:22
Prvá vicemiss Michaela Meňkyová z Nitry, Miss... Foto:
Prvá vicemiss Michaela Meňkyová z Nitry, Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová z Lučenca a druhá vicemiss Lenka Tekeljaková zo Žiliny počas finálového večera.
debata (6)

Dlhonohú blondínku si vybrala jednohlasne za víťazku súťaže celá porota, pričom popri finančných a vecných daroch bude pre krásku najväčšou odmenou postup na finále svetovej súťaže krásy Miss World 2016. Popri Činčurovej sa z titulov vicemiss tešili dievčatá Michaela Menkyová z Nitry, ktorá skončila na striebornej priečke a Lenka Tekeljaková na treťom mieste.

Prvá vicemiss Michaela Meňkyová z Nitry, Miss...
Finalistka súťaže krásy MISS Slovensko 2016...
+20Víťazka súťaže krásy MISS Slovensko 2016...

Galavečer súťaže krásy sa niesol aj tento rok predovšetkým v znamení vizuálnej pôvabnosti a módneho štýlu. Priestor dostali už tradične domáci tvorcovia. Medzi nimi hneď v úvode napríklad Michael Kováčik, po ňom tiež Martin Hrča, Michaela Ľuptáková či Zlatica Hujbertová.

Víťazka súťaže krásy MISS Slovensko 2016... Foto: SITA, Marko Erd
Víťazka súťaže krásy MISS Slovensko 2016 Kristína Činčurová z Lučenca. Víťazka súťaže krásy MISS Slovensko 2016 Kristína Činčurová z Lučenca.

Jednotlivé choreografie a promenády sa konali za sprievodu pozvaných hudobných hostí. Kým energickú šou predviedla speváčka Celeste Buckingham s raperom Vladisom, speváčka Zuzana Smatanová odpremiérovala svoju novú skladbu.

Na živom prenose, ktorým sprevádzal moderátor Michal Sabo, nechýbali ani vystúpenia tanečných formácií.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #finále #víťazstvo #Miss Slovensko #Kristína Činčurová

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...