'Nevesta' Kocianová predviedla šaty za 100 000 eur, sama by ich nechcela

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová sa v stredu stala hviezdou prehliadky v Paríži. Na prezentácii haute couture kolekcie od Elieho Saaba predviedla záverečný model nevesty.

28.01.2010 16:36
Elie Saab - haute couture - jar-leto 2010 Foto:
Modelka Michaela Kocianová predvádza kreáciu z kolekcie haute couture od dizajnéra Elieho Saaba v Paríži.
debata

Ako pre Pravda.sk exkluzívne prezradila, po dlhom čase zažila pred vstupom na mólo poriadnu trému. „Čakala som na záver prehliadky, oblečená v šatách a poriadne nervózna. Model vážil asi dvadsať kilogramov a mal šesť spodničiek,“ priznala Kocianová.

„Pripomenulo mi to moment z prehliadky Vivienne Westwood. Tam mi tiež prisúdili najťažšie šaty a kým som nemala za sebou prehliadku, bola som poriadne nervózna,“ vysvetlila Kocianová.

Napokon to však dobre dopadlo aj na stredajšej prehliadke. „Šaty boli nádherné. V zákulisí mi povedali, že ich cena je približne sto tisíc eur,“ uviedla Kocianová. „Ale ak mám byť úprimná, na vlastnú svadbu by som ich nechcela. Veď to by som musela celý čas iba sedieť,“ s úsmevom skonštatovala rodáčka z Trenčína, ktorá na prehliadkach haute couture v uplynulých dňoch predviedla aj šaty z dielne značky Christian Dior a od dizajnéra Stephena Rollanda.

Ušla jej tradičná prehliadka značky Armani Privé. „Nasledovala hneď po módnej šou Christian Dior a ľudia z tímu pána Armaniho si objednali najmä tie dievčatá, ktoré nepredvádzali u Diora,“ vysvetlila pre Pravda.sk Kocianová, ktorú už o pár týždňov čaká práca na týždni módy v New Yorku a následne sa opäť vráti do Európy – predvádzať bude jesenné kolekcie v Miláne aj Paríži.

Slovenka Michaela Kocianová vyzerala v...
Slovenská modelka Michaela Kocianová na šou...
+7Medzi hosťami večera sa objavila aj jedna z...
debata chyba

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...