Herzigová či Bella Hadid u Diora: Jedna ako víla, druhá sexi dračica!

Hoci značku Dior si celý svet spája s Parížom, v utorok večer sa diorovskí nadšenci, celebrity a módna obec presunuli do Londýna. Práve tam predstavili novú kolekciu Resort 2017.

01.06.2016 16:20
debata
Česká modelka Eva Herzigová na prehliadke Dior... Foto: Profimedia
Eva Herzigová Česká modelka Eva Herzigová na prehliadke Dior Cruise 2017 v Londýne.

V priestoroch Blenheimského paláca, kde kedysi svoju kolekciu prezentoval aj zakladateľ značky Christian Dior, sa zišli topmodelky súčasnej scény a množstvo pozvaných hostí. Nechýbali medzi nimi ani známe tváre ako Kate Beckinsale, Kate Mara či Elizabeth Olsen.

Pozvanie prijala aj česká rodáčka a jedna z tvárí kozmetickej línie Dior Eva Herzigová. Bola radosť na ňu pozrieť – v dlhých bielych šatách s priehľadnou šupkou naberaných rukávikov a áčkovej sukne vyzerala veľmi príťažlivo a pôvabne. Len málokto by tipoval, že táto dáma už priviedla na svet troch synov a prekročila štyridsiatku.

Česká modelka Eva Herzigová na prehliadke Dior...
Modelka Bella Hadid v zákulisí prehliadky Dior...
+3Herečka Kate Beckinsale si prišla pozrieť...

Tak ako Dior spolupracuje so zrelou Herzigovou, sa však značka rozhodla osloviť aj najmladšiu generáciu a užívateľov sociálnych sietí: Spravili tak prostredníctvom kontraktu s 19-ročnou Bellou Hadidovou. Mladučká modelka, mladšia sestra slávnej Gigi, sa stala novou tvárou dekoratívnej kozmetiky a túto správu oficiálne oznámili zástupcovia značky spoločne s Bellou.

Brunetka, ktorú na prehliadke osobne podporil priateľ The Weeknd, sa objavila aj na móle a predviedla jeden zo záverečných modelov. „Nedá sa ani opísať moje vzrušenie z toho, čo vám môžem oznámiť. Stala som sa novou tvárou a ambasádorkou líčidiel Dior,“ odkázala na svojom Instagrame Bella Hadid. Len pre zaujímavosť, jej konto sleduje zatiaľ 4,7 milióna užívateľov.

Modelka Bella Hadid v zákulisí prehliadky Dior... Foto: Reuters, DYLAN MARTINEZ
Bella Hadid Modelka Bella Hadid v zákulisí prehliadky Dior Cruise 2017. Hadid sa stala novou tvárou a ambasádorkou dekoratívnej kozmetiky Dior.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Dior #Eva Herzigová #Bella Hadid

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...