Kate Moss kvitne pri mladom milencovi. Poznala ho ešte ako tínedžera!

Po nevydarenom manželstve s Jamiem Hinceom sa topmodelka Kate Moss istý čas neukazovala v pánskej spoločnosti. Zmenil to až mladý milenec, ktorý sa nápadne ponáša na jej bývalého.

16.06.2016 00:00
debata
Modelka Kate Moss a jej partner Nikolai von... Foto: SITA/AP, Ian West
Kate Moss a jej partner Nikolai von Bismarck Modelka Kate Moss a jej partner Nikolai von Bismarck prichádzajú na prehliadku značky Coach v Londýne.

Reč je o hercovi a modelovi so šľachtickou krvou Nikolaiovi von Bismarckovi, s ktorým slávnu britskú modelku spája dlhoročná skúsenosť. Moss totiž mladého šľachtica poznala ešte ako tínedžera, keďže sa kamarátila s jeho matkou – vojvodkyňou Debonnaire von Bismarck.

Hoci sa vraj najprv vzťahu bránila, postupne si k 28-ročnému Nikolaiovi našla cestu a veľké zaľúbenie. Dvojica sa spoločne objavila aj na nedávnej prehliadke značky Coach v Londýne, ktorá sa konala v rámci týždňa pánskej módy.

Topmodelka Kate Moss sa zúčastnila na týždni... Foto: SITA/AP, Ian West
Kate Moss Topmodelka Kate Moss sa zúčastnila na týždni módy v Londýne.

Pohľad na 42-ročnú veteránku módnej scény určite mnohých prekvapil vo veľmi pozitívnom zmysle. Plavovlasá Kate sa totiž objavila so sviežim a mladistvým vzhľadom. Akoby jej mladší partner skutočne prinášal nový dych.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #móda #Kate Moss #Nikolai von Bismarck #Coach

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...