Sexi Slovenky z Miss Universe na Malorke: Už poznajú ich mená!

Dvanásť dievčat súťažiacich o titul Miss Universe Slovenskej Republiky 2016 opustilo už v úvode týždňa Slovensko a zamierili na slnečnú Malorku.

17.06.2016 15:54
debata
zväčšiť Finalistky súťaže Miss Universe Slovenskej... Foto: IN AGENCY
Finalistky súťaže Miss Universe Slovenskej republiky Finalistky súťaže Miss Universe Slovenskej republiky navštívili Malorku a absolvovali tam bohatý program.

Hneď na druhý deň ich čakal nabitý program. Stihli napríklad otvoriť golfový turnaj so slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou, alebo sa zúčastniť na tenisovom turnaji WTA International Mallorca Open. Exhibičný tréning, ktorý slovenské krásky absolvovali, mal pod palcom Toni Nadal, strýko a tréner známeho športovca Rafaela Nadala.

Finalistky súťaže Miss Universe Slovenskej...
Finalistky súťaže Miss Universe Slovenskej...
+3Zľava: Denisa Mendrejová, Anna Amenová a...

Po úspešnom dni sa v priestoroch turnaja konala módna prehliadka a finálová dvanástka sa po móle prešla v plážových modeloch značky priamo z Malorky. Prekvapením večera bolo, keď sa pri záverečnej promenáde ozývali z hľadiska krstné mená dievčat, ktoré padli do oka hosťom VIP párty turnaja.

„Dievčatá prezentovali krajinu skutočne na úrovni a dokázali, že sú nielen krásne, ale aj šarmantné a reprezentatívne. Som na ne hrdá a priznám sa, že nájsť medzi nimi kráľovnú, nebude jednoduché,“ komentovala pre médiá Silvia Lakatošová.

Finálovú dvanástku čaká už budúcu sobotu módna prehliadka na medzinárodnom filmovom festivale v Trenčianskych Tepliciach.

zväčšiť Finalistky súťaže Miss Universe Slovenskej... Foto: In Agency
Finalistky súťaže Miss Universe Slovenskej republiky Finalistky súťaže Miss Universe Slovenskej republiky navštívili Malorku a absolvovali tam bohatý program. Na snímke aj s riaditeľkou súťaže Silviou Lakatošovou (štvrtá zľava) a tenistkou Danielou Hantuchovou (piata zľava).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #tenis #Malorka #pôvab #Miss Universe Slovenskej republiky

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....