Najkrajšie Nemky pokope! Topmodelky minulosti kontra hviezdy dneška

Lena Gercke, Luisa Hartema, Nadja Auermann a Tatjana Patitz sa stretli na otvorené luxusného obchodu.

25.06.2016 00:00
debata

Na otvorení obchodu „Escada“ v Düsseldorfe sa streli tie najkrajšie Nemky. Minulosti aj súčasnosti. Bok po boku pózovali niekdajšie topmodelky s najvychytenejšími kráskami súčasnosti – Lena Gercke, Luisa Hartema, Nadja Auermann a Tatjana Patitz.

Zľava: Lena Gercke, Luisa Hartema, Nadja... Foto: Profimedia
Lena Gercke, Luisa Hartema, Nadja Auermann a Tatjana Patitz. Zľava: Lena Gercke, Luisa Hartema, Nadja Auermann a Tatjana Patitz na otvorení obchodu Escada.

Nadja Auermann a Tatjana Patitz patrili medzi najžiarivejšie hviezdy devätdesiatych rokov. Čerstvá päťdesiatnička Patitz žije viac -menej v ústraní, na spoločenských udalostiach sa ukazuje zriedka. Žije na ranči v Malibu, kde vychováva svojho syna. Hoci kedysi očarila hviezdnych mužov ako Richard Gere či Pierce Brosnan, aktuálne po svojom boku partnera nemá. V roku 2009 sa rozviedla so svojím manželom, americkým biznismanom Jasonom Johnsonom.

Podobne mimo svetiel reklektorov žije aj Nadja Auermann, ktorá je štvornásobnou­ mamou.

Zato modelka Lena Gercke, ktorá sa pred časom stala aj víťazkou veľkej ankety o najkrajšiu Nemku, si svoju slávu užíva plnými dúškami. A od modelingu si už „odskakuje“ aj pred televízne kamery. Okrem moderovania si zahrala aj v úspešnom nemeckom seriáli.

Podobne ako Gercke, aj modelka Luisa Hartema zvíťazila v šou heidi Klumovej, „Germany’s Next Topmodel“. A hoci v Nemecku je takisto extrémne vychytená, na Gerckeovú sa predsa len nedoťahuje. Krásna však rozhodne je.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nadja Auermann #Lena Gercke #Luisa Hartema #Tatjana Patitz #Escada

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....