Affleck sa stará o deti, Garner sa zabáva v Paríži. A pristane jej to!

Odlúčení manželia Ben Affleck a Jennifer Garner sa stále nerozviedli a trávia spolu množstvo času kvôli trom spoločným deťom. A keď treba, jeden zastúpi toho druhého.

05.07.2016 16:00
debata
Herečka Jennifer Garner (vľavo) s dizajnérkou... Foto: VERSACE
Jennifer Garner (vľavo) s dizajnérkou Donatella Versace Herečka Jennifer Garner (vľavo) s dizajnérkou Donatellou Versace po prehliadke Atelier Versace v Paríži.

To sa stalo aj počas uplynulého víkendu, keď paparazzovia zachytili predstaviteľa posledného Batmana na prechádzke so všetkými troma ratolesťami. Jeho polovička a niekdajšia hviezda seriálu Alias sa medzitým vybrala do Paríža na prehliadky kolekcií haute couture.

Topmodelka Carolyn Murphy predvádza kreáciu z...
Topmodelka Sasha Pivovarova predvádza kreáciu z...
+9Topmodelka Joan Smalls predvádza kreáciu z...

Už v nedeľu podvečer sa pôvabná mamička posadila do prvého radu na prezentácii Atelier Versace a o pár hodín neskôr potom živo diskutovala s dizajnérkou Donatellou Versace. Prehliadka, v ktorej sa známa návrhárka vzdala svojho „supersexi“ štýlu a odhaľovania, sa niesla v znamení drapérií a práce s látkou v záhyboch či volánoch.

Na móle sa objavili mnohé známe tváre modelingu – nechýbala Joan Smalls či Irina Shayk. Do Paríža pricestovala kvôli prehliadka aj mladšia sestra Gigi Hadidovej – Bella Hadid. Jej kariéra je na raketovom vzostupe a zdá sa, že už čoskoro preberie post svojej staršej sestry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Garner #Paríž #Atelier Versace #topmodelky

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...