Maďarsko má novú kráľovnú krásy! Ten úsmev vám učaruje...

Tak trochu mimo tradičného kalendára súťaží krásy sa v nedeľu večer konalo národné kolo v susednom Maďarsku. Víťazka svojím pôvabom ohúrila porotu, ale aj novinárov.

18.07.2016 12:43
debata (23)
Miss Maďarsko 2016 Timea Gelencser bude krajinu... Foto: SITA/AP, Balazs Mohai
Miss Maďarsko 2016 Timea Gelencser Miss Maďarsko 2016 Timea Gelencser bude krajinu reprezentovať na svetovej súťaži Miss World.

Korunku, najcennejší titul a možnosť reprezentovať krajinu na svetovej súťaži Miss World dostala 22-ročná študentka Timea Gelencsér, ktorá podľa fanúšikov ohurovala najmä svojím úsmevom, ale aj bezprostrednosťou.

Novú kráľovnú krásy vybrala porota z 15-člennej finálovej zostavy dievčat. Tá vzišla po výberových kastingoch, na ktoré sa prihlásilo vyše tisíc mladých a po úspechu bažiacich maďarských dievčat.

Zľava: Prvá vicemiss Eszter Oczella, víťazka... Foto: SITA/AP, Balazs Mohai
Prvá vicemiss Eszter Oczella, víťazka titulu Miss Maďarsko 2016 Timea Gelencser a druhá vicemiss Babett Dukai. Zľava: Prvá vicemiss Eszter Oczella, víťazka titulu Miss Maďarsko 2016 Timea Gelencser a druhá vicemiss Babett Dukai.

Timea pocestuje v decembri do Washingtonu, kde sa bude konať finále súťaže Miss World 2016. Spoločnosť jej tam bude robiť popri dievčatách z celého sveta aj slovenská kráska a držiteľka titulu Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová.

Miss Maďarsko 2016 Timea Gelencser (vľavo)... Foto: SITA/AP, Balazs Mohai
Miss Maďarsko 2016 Timea Gelencser Miss Maďarsko 2016 Timea Gelencser (vľavo) počas prehliadky v šatách inšpirovaných národnými kostýmami.

© Autorské práva vyhradené

23 debata chyba
Viac na túto tému: #Maďarsko #krása #dievča #pôvab #Miss

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....