Ako dieťa ju nespoznáte! Koľko plastík vlastne má Kylie Jenner?

Nie je žiadnym tajomstvom, že členky rodiny Kardashiancovcov podstúpili fyzické vylepšenia, aby sa im viac darilo "vizuálne sa predávať". Azda najšokujúcejšou premenou však prešla tá najmladšia, ktorá má osemnásť len pár mesiacov.

26.07.2016 00:00
debata
Televízna celebrita Kylie Jenner na zábere z... Foto: SHUTTERSTOCK
Televízna celebrita Kylie Jenner. Televízna celebrita Kylie Jenner na zábere z roku 2010.

Kylie Jenner, najmladšia členka televízneho klanu, začala vyrastať ako bežné dievča. So záujmom verejnosti o rodinu, ktorú popri reality-šou Keepping up with Kardashians odštartovalo aj sex-video jej sestry Kim, sa však začala ocitať v centre pozornosti.

To bol zjavne aj dôvod, prečo sa rozhodli v rodine, že Kylie potrebuje vylepšiť. Dnešná podoba tejto mladej slečny s havraními vlasmi je na míle vzdialená tomu, ako vyzerala v roku 2010, ešte ako dvanásťročná. Dôvodom však rozhodne nie je dospievanie. Jennerovej popracovali plastickí chirurgovia na črtách tváre, vylepšili jej lícne kosti a pohrali sa aj s nosom a perami.

Kylie Jenner na zábere z roku 2016. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kylie Jenner Kylie Jenner na zábere z roku 2016.

Tento trend v Hollywoode sa javí ako cesta k tvorbe nových idolov. Aj slávnu Kim Kardashianovú dnes mnohí s humorom porovnávajú s jej „mladším ja“. Prekvapením je tiež Bella Hadid – mladučká modelka, ktorú si objednávajú značky ako Chanel či Givenchy, vyzerala ako tínedžerka celkom inak. Podľa odborníkov jej chirurgovia upravili nos, lícne kosti a tiež pery.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #operácia #plastika #zmena #vylepšenie #Kylie Jenner

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...