Táto fotka ju stála titul kráľovnej krásy! Davila však porážku nepriznáva

Súťaže krásy sú plné emotívnych situácií a často aj ambicióznej snahy o zisk najcennejšieho titulu. Hoci dievčatá sa do kamery usmievajú, zákulisný boj je tvrdý. Čerstvú víťazku titulu Miss Florida však stál korunku.

28.07.2016 00:11
debata (3)

Working his magic @ildegoncalves #missflorida2017

Fotka uverejnená používateľom Genesis Davila® (@genesismdavila),

Len pár dní po zisku titulu najkrajšej Floridčanky (stalo sa tak 16. júla) sa musela 24-ročná Genesis Davila zriecť titulu kráľovnej krásy. Rozhodli o tom zástupcovia organizátora a dôvod poriadne zaskočil.

„Máme nulovú toleranciu voči porušovaniu pravidiel. A je jedno, či ide o výrazné, alebo minimálne porušenie,“ citoval magazín US Weekly výkonného producenta šou Granta Gravitta. Dôvodom, prečo Davilovej odobrali korunku, bolo, že sa na súťaž pripravovala s vlastným tímom profesionálov – vizážistu a kaderníka.

Dôkaz o tom priniesla pritom sama. Na Instagrame totiž zverejnila momentku zo zákulisia, na ktorej ju líči profesionálny vizážista. Na to, že využíva služby profesionálov, sa sťažovali aj jej konkurentky.

Rodáčke z Portorika tak odobrali titul kráľovnej krásy, ale jej vyjadrenie je dôkazom, že ona vidí celú situáciu celkom inak. „Stále sa cítim ako Miss Florida USA, pretože v tú noc ma korunovali za Miss Florida. "Napriek všetkým tým falošným obvineniam a klebetám, ktoré kolujú po sociálnych sieťach, viem, že mám dôkaz, ktorý môžem ukázať svetu, aby videl, že som pravidlá neporušila,“ komentovala Davila. O aký dôkaz ide, však nepovedala, keďže záber zo šatne pred súťažou hovorí jasne.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #pravidlá #titul #porušenie #Genesis Davila #Miss Florida USA

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...