Božská Gisele na najdlhšom móle kariéry! Pozrite sa, aká je sexi!

Nemohlo sa to zaobísť bez nej! Jedna z najslávnejších modeliek sveta, Brazílčanka Gisele Bündchen, nechýbala na otváracom ceremoniáli olympiády v Riu.

06.08.2016 09:44
debata
Topmodelka Gisele Bündchen na slávnostnom... Foto: Reuters, STEFAN WERMUTH
Topmodelka Gisele Bündchen na slávnostnom otvorení letných olympijských hier v Rio de Janeiro. Topmodelka Gisele Bündchen na slávnostnom otvorení letných olympijských hier v Rio de Janeiro.

Dlhonohá gazela, ktorá je dnes už dvojnásobnou mamou, no stále najlepšie platenou modelkou planéty, sa objavila pred kamerami a fotoaparátmi z celého sveta. A jej prezentácia bola ako vždy úchvatná – hoci vlastne išlo len o obyčajnú chôdzu.

Gisele v strieborných trblietavých šatách s vysokým rozparkom z dielne domáceho dizajnéra Alexandre Herchcovitcha kráčala po štadióne v rámci segmentu The Girl from Ipanema (Dievča z Ipanemy). Podľa mnohých médií malo ísť o vôbec poslednú oficiálnu účasť slávnej modelky na prehliadkovom móle.

Topmodelka Gisele Bündchen na slávnostnom... Foto: Reuters, DAMIR SAGOLJ
Gisele Bündchen Topmodelka Gisele Bündchen na slávnostnom otvorení letných olympijských hier v Rio de Janeiro.

„Je to najdlhšie mólo, po akom som v živote kráčala a tiež ma pri tom bude sledovať neuveriteľné množstvo ľudí. Takže som trošku z toho na prášky,“ priznala sa kráska magazínu People pred slávnostným otvorením letných olympijských hier. Dodala však, že taká chvíľa je veľmi vzácnym momentom pre celú krajinu. „Som nesmierne rada, že ma pozvala, aby som sa stala súčasťou takej špeciálnej oslavy,“ dodala 36-ročná topmodelka.

Slávnostný ceremoniál v Riu de Janeiro.
Slávnostný ceremoniál letných olympijských hier...
+23Scénka poukazujúca na existenciu veľkého...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #olympiáda #prehliadka #strach #Gisele Bündchen #rio #otvorenie

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...