Najväčší triumf kariéry?! Krásna Kendall boduje na obálke Vogue

Druhýkrát za posledných pár mesiacov. Prvýkrát v najvýznamnejšom vydaní roka. Modelka Kendall Jenner oslavuje titulnú stranu slávneho magazínu Vogue.

12.08.2016 13:32
debata
Modelka Kendall Jenner na titulnej strane... Foto: Reprofoto: Mert Alas a Marcus Piggot pre Vogue US
Kendall Jenner Modelka Kendall Jenner na titulnej strane septembrového Vogue.

Dvadsaťročná brunetka sa stala hviezdou z titulnej strany septembrového vydania americkej mutácie módneho časopisu, ktorá je považovaná vo svete módy za najvýznamnejšiu vôbec. Dôvodom je totiž, že do septembrového čísla prichádza najviac inzercie a zvyčajne ide aj o najpredávanejšie vydanie roka. S výrazne zvýšeným počtom strán.

V kariére modelky takáto príležitosť znamená skutočnú prestíž, hoci otázka znie, kam ešte by sa mohla posunúť kariéra členky slávnej televíznej rodiny. Kendall Jenner už za svoj krátky život dosiahla toľko úspechov, že je s obľubou prirovnávajú k modernej supermodelke. Objavila sa už na titulkách všetkých rešpektovaných publikácií módneho sveta (zaujímavosťou je, že americký Vogue ju mal na obálke aj v apríli tohto roka) a lifestyle, pracovala pre legendárny Chanel, je múzou Karla Lagerfelda a reklamnou tvárou niekoľkých odevných aj kozmetických značiek.

Výrazným pomocníkom Jennerovej kariéry sú, samozrejme, sociálne siete. Na Instagrame má vyše 63 miliónov nasledovníkov, ktorí dychtivo čakajú na nové momentky a zábery, ktoré Kendall zverejní.

Súčasťou vydania je však popri módnom editoriáli aj veľmi osobný rozhovor, v ktorom sa vyznáva zo života a fungovania v slávnej televíznej rodine. Podľa mnohých tak mladučká kráska odhaľuje aj tvár, ktorú ľudia doposiaľ nepoznali – veľmi osobnú a príjemnú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #Vogue #titulka #september #Kendall Jenner #prestíž

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...