Zamilovaná až po uši! Kráska Kocianová ukázala svojho vyvoleného

O súkromí slovenskej topmodelky Michaely Kocianovej sa v médiách najčastejšie hovorí v súvislosti s románikmi so známymi mužmi. Ona však je už bezmála dva roky šťastne zadaná.

03.09.2016 14:35
debata (1)
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová a jej... Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová a jej priateľ Arran Yentob. Slovenská topmodelka Michaela Kocianová a jej priateľ Arran Yentob.

Rodáčka z Trenčína, ktorá sa tento týždeň objavila na finálovom galavečere súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2016 v Prahe, neprišla sama. Spoločnosť jej robil priateľ Arran Yentob.

Sympatický finančník a dlhonohá blondínka, ktorá je jedinou Slovenkou s účasťou na slávnej prehliadke Victoria's Secret, sa celý večer od seba takmer neodtrhli. Žiarili spokojnosťou a Michaela rozdávala dookola úsmevy.

Pre Pravda.sk prezradila, že Arran jej mal robiť garde už minulý rok na finálovom gala v Prahe, ale vtedy pre pracovné povinnosti na poslednú chvíľu akciu zmeškal. Posledný augustový deň tohto roka ho teda Slovenka oficiálne predstavila pred objektívmi domácich médií.

Spoločne sa chystajú ešte zavŕšiť leto dovolenkou, hoci už pár dní oddychu za sebou majú. Strávili ich v Grécku a veľa času vraj trávili v spoločnosti priateľov. „Teraz by sme si to chceli užiť najmä vo dvojici,“ naznačila Kocianová.

Zľava: Čech Jakub Čeřovský, Češka Jana...
Zľava: Češka Jana Tvrdíková, Ukrajinka Alina...
+27John Hooks, Ceo PGM.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Michaela Kocianová #pár #Arran Yentob

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...