Miss Slovensko Činčurová v New Yorku: Spôsobila rozruch na móle!

Na tohtoročnom newyorskom týždni módy malo zastúpenie aj Slovensko. A tiež slovenská krása.

13.09.2016 16:01
debata
Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová... Foto: Shawn Punch
Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová predvádzala v New Yorku kreáciu od dizajnérky Sofie Turekovej.

V Crowne Plaza Times Square sa v rámci Couture Fashion weeku konala akcia Slovak Fashion Night 2016 a medzi dizajnérskou elitou sa predstavila aj mladá slovenská návrhárka Sofia Tureková. Jej kolekcie pod názvom Optimista a Metamorfózy v avantgardnom štýle sa stali atraktívnym magnetom. Rozruch spôsobila šarmom a krásou aj víťazka súťaže Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová, ktorá Turekovej kreácie predviedla.

Počas záverečného defilé vyšla na mólo aj so svojou korunkou krásy, čo spôsobilo záujem amerických fotografov. Podľa slov Kristíny to bolo milé prekvapenie. Išlo o jej premiéru na medzinárodnej pôde a atmosféra celej akcie bola pre ňu údajne veľkým povzbudením pred súťažou Miss World, ktorá sa bude konať v decembri vo Washingtone.

Dizajnérka Sofia Tureková (vľavo) a Miss... Foto: Shawn Punch
Sofia Tureková (vľavo) a Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová Dizajnérka Sofia Tureková (vľavo) a Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová na módnej prehliadke v spolupráci s +421 Foundation v rámci New York Fashion Week.

Nadšenie neskrývala ani dizajnérka Sofia, ktorá bola zaskočená doslova šialenstvom medzi dievčatami, ktoré sa chceli na móle predvádzať jej modely.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #New York #Miss Slovensko #Kristína Činčurová #Sofia Tureková

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...